Ισοι ως… θύματα

5
Κοινοποίηση :

γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΑΝΗΣ

Πολλά έχουν ειπωθεί για την πλειονότητα των μελών της εθνικής αντιπροσωπείας που δεν «περπατούν» τους δρόμους της πόλης τους. Οι παραπάνω βουλευτές μπορούν κάλλιστα να γίνουν κοινωνοί του μηνύματος εντός των τειχών της Βουλής ότι έξω στις γειτονιές δίνεται ένας συνεχής αγώνας για τον απλό κόσμο.

Αυτός της επιβίωσης. Από την επιχείρηση, το κατάστημα, το σπίτι μέχρι το παλαιό Ι.Χ. και τη μοτοσικλέτα, ο μέσος Ελληνας πολεμάει να προστατεύσει τα ελάχιστα υπάρχοντά του από μικροσπείρες και απατεώνες που καταστρέφουν ακόμα και αν η λεία τους είναι ελάχιστα ευρώ.

Το μήνυμα των βουλευτών που βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση του θύματος διάρρηξης ή κλοπής προς τους συναδέλφους τους πρέπει να είναι ότι η μάχη κατά της εγκληματικότητας σε όλα τα επίπεδα είναι το μεγάλο ζητούμενο.

REAL.GR

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook

Κοινοποίηση :