
Αυτήν την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την ασφαλή θωράκιση εργαζομένων κι επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή της Ιξιάς.
Σύμφωνα με την «Ροδιακή» οι αρμόδιες αρχές που κινητοποιήθηκαν αμέσως, έκλεισαν τον δρόμο από και προς το ξενοδοχειακό συγκρότημα (επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών) προκειμένου με ασφάλεια να αδειάσει η ξεξαμενή, ενώ απομάκρυναν τους διερχόμενους και τους επισκέπτες σε μεγάλη ακτίνα.
Υπολογίζεται ότι από την ασφαλή αυτή βαλβίδα εκτόνωσης, θα αδειάσει όλη η δεξαμενή, που παρουσίασε πρόβλημα διαρροής και μέσα στα επόμενα λεπτά η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί.
Για λόγους ασφαλείας, παρακαλούνται οι οδηγοί να μην κινούνται στην περιοχή (από κόμβο Φανερωμένης έως και το σημείο που βρίσκεται το Seraton μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.









