Αργεντινή: Εργαζόμενη σε μίνι μάρκετ, ειδική στο kick boxing, κάνει τόπι στο ξύλο επίδοξο κλέφτη

6

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μια εργαζόμενη σε μίνι μάρκετ να ξυλοφορτώνει έναν επίδοξο κλέφτη στην Αργεντινή.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον άνδρα με την κουκούλα να προσπαθεί να ανοίξει διά της βίας τη θυρίδα, δίπλα στην είσοδο του κλειδωμένου καταστήματος στην πόλη Ρεζιστένια, της επαρχίας Τσάκο της Αργεντινής την περασμένη εβδομάδα.

Δεν υπολόγιζε όμως στην αντίδραση της εργαζόμενης, Γιανέλα Κάσερες, που ως ειδική στο kick boxing, άρχισε να καταφέρει στον άγνωστο κλέφτη απανωτές γροθιές.

Την ώρα που η γυναίκα, η οποία εργάζεται εδώ και έξι μήνες στο μίνι μάρκετ, προσπαθεί να τον αρπάξει από το χέρι για να τον καθηλώσει, ο κλέφτης καταφέρνει να ξεφύγει και το βάζει στα πόδια με άδεια χέρια, όπως διακρίνεται στα πλάνα.
Το κόλπο του κλέφτη, που ψυλλιάστηκε η εργαζόμενη

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο κλέφτης είχε ζητήσει από την εργαζόμενη ένα μπουκάλι νερό για να αναγκαστεί εκείνη να ανοίξει τη θυρίδα.

«Αρχικά μου ζήτησε να του πουλήσω ένα τσιγάρο. Αλλά όταν του είπα ότι δεν πουλάμε πλέον μεμονωμένα τσιγάρα, μου ζήτησε νερό», είπε η γυναίκα αργότερα.

Τα μπουκάλια με το νερό ήταν στο πίσω μέρος του μίνι μάρκετ κι η εργαζόμενη, που κάτι ψυλλιάστηκε, έκλεισε τη θυρίδα και γύρισε να του φέρει ένα. «Την ώρα που του έδωσα το μπουκάλι, έσπρωξε προς τα κάτω το παράθυρο και προσπάθησε να μπει μέσα. Θέλησε να με αρπάξει και αντέδρασα, όπως φαίνεται στο βίντεο». Ερωτηθείσα για τον τρόπο που αντέδρασε αποκάλυψε ότι ότι είναι kick boxer και ότι δεν φοβάται.

Η εργαζόμενη είπε ότι χτύπησε τόσο δυνατά τον επίδοξο κλέφτη, ώστε μάτωσαν τα χέρια της.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook