Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Με τον «Κυριάκο», τον «Αλέξη» και το «αυτοί είστε» το φετινό επικό σποτ [βίντεο]

306

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου και οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου στην Κρήτη «επιστράτευσαν» για μια ακόμη φορά τον «Κυριάκο» και τον «Αλέξη» προκειμένου να προβάλουν τον αγώνα που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

Μάλιστα φέτος χρησιμοποίησαν μέχρι και την viral ατάκα «αυτοί είστε» του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Το σποτ των διοργανωτών για τον Ημιμαραθώνιος Κρήτης
Το φετινό σποτ, όπως και εκείνο του 2019, έχει όπως προαναφέρθηκε «άρωμα» εκλογών. Φέτος ωστόσο αυτό στήθηκε έξω από ένα παραδοσιακό καφενείο με δύο μουσάτους μαυροφορεμένους άνδρες να συζητούν για το ποιος θα κερδίσει στις εθνικές εκλογές.

«Ο Αλέξης φυσικά», απάντησε ο πρώτος, με τον δεύτερο να διαφωνεί και να λέει «κοιμάσαι όρθιος. Ο Κυριάκος θα κερδίσει που έχει εμπειρία». «Μα και ο Αλέξης έχει εμπειρία», επιμένει ο πρώτος από τους δύο πρωταγωνιστές που χτυπούν τα χέρια τους στο τραπέζι κατά την ανταλλαγή των απόψεων τους.

Αυτό, όμως, ενόχλησε τον τρίτο πελάτη του καφενείου τον οποίο τελικά ξυπνάνε για να τους πει οτι «στον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης όλοι είναι νικητές».

Η κόντρα, όμως, των δύο μαυροπουκαμισάδων δεν τελειώνει εκεί αλλά συνεχίζεται όταν «βλέπουν» τον «Κυριάκο» και τον «Αλέξη» να πλησιάζουν με τον έναν εξ αυτών να φωνάζει, μάλιστα, «Αλέξη έλα με φόρα» θυμίζοντας την προσφώνηση της Πόπης Τσαπανίδου προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε viral.

Δείτε το φετινό σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης:

Πηγή: https://www.iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook