Όλο το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το διήμερο 25 και 26 Ιανουαρίου στην Κρήτη.

10

Επισκέψεις, συναντήσεις και κεντρική ομιλία στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη 25 και 26 Ιανουαρίου, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από πηγές της ΝΔ το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:

Στις 08.30 το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσει από την Αθήνα, στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στο τμήμα Ηράκλειο – Άγ. Νικόλαος, στις 11.30 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο εργοτάξιο του αεροδρομίου στο Καστέλι ενώ στις 12.30 θα γίνει η επίσκεψη στο Karteros Beach Sports Center.

Στη 1 μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κρήτης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, και στις 6 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με βουλευτές της Κρήτης ενώ μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Το πρωί της Πέμπτης, στις 09.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο, στις 10.30 θα γίνει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου η παρουσίαση των προγραμμάτων προσυμπτωματικού ελέγχου “Φ. Γεννηματά”, θα ακολουθήσει βόλτα και καφές στο κέντρο του Ηρακλείου ενώ στις 11.30 θα επισκεφθεί τον Ο.Λ.Η και στις 12.30 το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook