Ποια τα πιο hot trends, για την ανδρική μόδα της καλοκαιρινής σεζόν-Βy Nektarios Vazakopoulos!

12
 Γνωρίζουμε ότι όσο αναφορά τις τάσεις μόδας που αφορούν τον άνδρα,δεν αλλάζουν στο Ρυθμό που βλέπουμε τις γυναικείες τάσεις, παρόλα αυτά όπως κάθε σεζόν οι σχεδιαστές μας προτείνουν μερικές από τις πιο in fashion.
Ξεκινάμε λοιπόν με τα έντονα χρώματα και στον άνδρα,όπως κόκκινο, μώβ, πράσινο,μπλε ηλεκτρικ, κίτρινο,ναι λέμε φέτος το καλοκαίρι στη παλέτα των πιο δυνατών χρωμάτων,από ρούχα παπούτσια αξεσουάρ για άνδρες που τολμούν και ξεφεύγουν από τα κλασσικά μαύρο, μπλε,μπεζ.
Τα αγαπημένα πόλο μπλουζάκια που κάθε καλοκαίρι τα φοράμε είναι άνετα όμορφα ταιριάζουν με τζίν,υφασμάτινα chino παντελόνια,αλλά φυσικά και με βερμούδες,αυτή τη φορά τη διαφορά την κάνει το υλικό δεν είναι πικέ, αλλά σε σε πλεκτό cotton, θυμίζοντας έτσι μια δεκαετία από 50’ς.
Τα κοστούμια που θυμίζουν πυτζάμες σε σατέν, σε μπροκάρ σε ριγέ η με animal prints, ομολογώ ότι είναι πολύ ιδιαίτερο στυλ δεν ταιριάζει σε όλους είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους μπορούν να το υποστηρίξουν.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν οι σχεδιαστές στα αξεσουάρ, για το καλοκαίρι το στυλ δίνετε από υπέροχα κολιέ, καπέλα με μεγάλο γείσο, μεγάλα γυαλιά, αέρινα φουλάρια, jockey καπέλα, και υπέροχες πάνινες τσάντες ώμου η ,backbag με διάφορα σχέδια. Επίσης τα πουκάμισα με έντονα φλοραλ prints, animal prints, με λουλούδια με διάφορα hawaian prints είναι ότι πιο must για τις διακοπές σας.
Είδαμε υπέροχα παπούτσια που και σε αυτά παίζουν χρώματα όπως ροζ, παστέλ χρώματα αλλά και ταμπα, λευκό σε λινά με διάφορα σχέδια , πέδιλα με χοντρό πάτο, αλλά και sneakers με διάφορα χρώματα.
Τα λεπτά κολεγιακά jacket και γενικότερα αυτή η ιδέα που θυμίζουν μαθητές κολεγίου από μπλούζες με αριθμούς με ζιλε αμάνικα φυσικά πλεκτά cotton.
Και δε θα έλειπε και για αυτή τη σεζόν οι αγαπημένες μαρινιερες σε μπλε σε κόκκινο σε ροζ σε πράσινο η μαύρο όπως και να τις φορέσετε είναι σούπερ διαχρονικές και πάντα στην μόδα.
Σας έδωσα μερικά fashion tips, για να κάνετε τις επιλογές σας και να ξεχωρίσετε στιλιστικά κι αυτό το καλοκαίρι.

Nektarios

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook