Ράλι Ακρόπολις 2021: Αυτοκίνητο σηκώθηκε στις δύο ρόδες σε στροφή -Το επανάφεραν οι θεατές και έφυγε σπινάροντας

2

Ταχύτητα και θέαμα προσφέρει το φετινό Ράλι Ακρόπολις στα πανέμορφα βουνά της Στερεάς και ειδικότερα στη Φθιώτιδα, όπου γίνονται και τα περισσότερα χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών.

Μάλιστα ένα, παραλίγο, ατύχημα, κατέγραψε κάμερα, με τον οδηγό να σηκώνεται στις δύο ρόδες στην απογευματινή ειδική της Παύλιανης (SS11) η δεύτερη μεγαλύτερη σε μήκος 24,26 χιλιομέτρων, όπως αναφέρει το lamiareport.

Συγκεκριμένα σε μια αριστερή φουρκέτα, το «σκάψιμο» των πληρωμάτων που προηγήθηκαν έστησε «παγίδα» στο Βραζιλιάνικο πλήρωμα των Paulo NOBRE και Gabriel MORALES που τρέχουν με το Skoda Fabia RC2 Rally2 με αποτέλεσμα το αγωνιστικό τους αυτοκίνητο να σηκωθεί και να ακινητοποιηθεί στις δύο ρόδες. Αμέσως οι θεατές που είχαν πάρει θέση σε αυτή την εντυπωσιακή στροφή έτρεξαν και τον έβαλαν ξανά σε αγωνιστική τροχιά και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Στο βίντεο του lamiareport, διακρίνονται οι θεατές που είχαν πάρει θέση σε αυτή την εντυπωσιακή στροφή, να τρέχουν και να βάζουν ξανά σε αγωνιστική τροχιά το όχημα, που συνέχισε κανονικά την πορεία του.

 

 

Πηγή: “https://www.iefimerida.gr”

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook