Πάτρα: Ο αδελφός του γαμπρού ήταν θετικός και συμπεριφερόταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Απίστευτη καταγγελία

Ο αδελφός του γαμπρού ήταν θετικός στον κορωνοϊό αλλά συνέχιζε να χορεύει και να αγκαλιάζει κόσμο σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Περίπου 150 ήταν καλεσμένοι σε μια γαμήλια δεξίωση στην Πάτρα. Ωστόσο κανένας τους δεν είχε φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε. Ο αδελφός του γαμπρού ήταν θετικός στον κορωνοϊό, χωρίς να έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως έχει μολυνθεί, εξακολουθούσε να χορεύει και να αγκαλιάζει τον κόσμο χωρίς να φοράει μάσκα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μια γυναίκα που βρέθηκε στο γλέντι, δεν γνώριζε τι έχει γίνει και μόλις το έμαθε αποχώρησε από το χώρο. Το ίδιο έκαναν και αρκετοί άλλοι προσκεκλημένοι. «Ηταν ασυμπτωματικός αλλά χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους», ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όσο το ζευγάρι και όλοι προσκεκλημένοι βρίσκονταν στην εκκλησία φορούσαν κανονικά μάσκες προστασίας. Ωστόσο οι περισσότεροι τις πέταξαν στο γλέντι. Ακόμα και ο αδελφός του γαμπρού που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα.

Πηγή: “https://www.iefimerida.gr”