Απελάθηκαν οι 15 γυμνές καλλονές του ουρανοξύστη!

Με χειροπέδες γιατί παραβίασαν το νόμο περί δημόσιας ευπρέπειας βρέθηκαν 15 γυναίκες που ανέβηκαν σε ουρανοξύστη του Ντουμπάι και…. τα πέταξαν όλα ποζάροντας ολόγυμνες, με σχετικά βίντεο και φωτογραφίες να διαρρέουν στα social media της χώρας.

Σε χρόνο ρεκόρ κινητοποιήθηκαν οι αρχές με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε συλλήψεις φορώντας χειροπέδες στις γυναίκες.

«Οι παραβιάσεις του νόμου περί δημόσιας ευπρέπειας στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του γυμνού και της «άσεμνης συμπεριφοράς», προβλέπουν ποινές μέχρι έξι μήνες φυλάκισης και πρόστιμο σχεδόν 1.000 ευρώ», με βάση τον ισλαμικό νόμο- «σαρία».

H κρατική εφημερίδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων «The National» ανέφερε ότι το περιστατικό φάνηκε να είναι «διαφημιστικό κόλπο», αλλά δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες.


Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική «Sun», το γυμνό σκηνικό στον ουρανοξύστη ήταν ένα δρώμενο που διοργάνωσε μία ιστοσελίδα από το Ισραήλ επιστρατεύοντας τα 15 μοντέλα.


Το σκηνικό συνέβη στη Μαρίνα του Ντουμπάι. Τα μοντέλα κάθονται στο μπαλκόνι του ουρανοξύστη απολαμβάνοντας τη θέα ενώ στο διπλανό κτίριο ένας άνδρας τραβάει με το κινητό του βίντεο και φωτογραφίες.
«Τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας των Εμιράτων», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

 

Πηγή: https://www.usay.gr/