Κοινοποίησε και εσύ την εικόνα θέλω να ανοίξει το γυμναστήριο μου!

Με μια αφίσα-παρότρυνση αποφάσισε το σύνολο των γυμναστηρίων του Ηρακλείου να διαμαρτυρηθεί και συνάμα να ενεργοποιήσει την κυβέρνηση ώστε να δώσει μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στο σύνολο των γυμναστηρίων του Ηρακλείου και της χώρας γενικότερα αφού συνεχίζει να τα κρατάει κλειστά στα πλαίσια της προστασίας των πολιτών από την πανδημία convid-19.
Να υπενθυμίσουμε ότι είναι κλειστά από την περασμένη καραντίνα και δεν έχουν λειτουργήσει καθόλου.
Οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων έχουν φτάσει στα όρια τους και βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής τους καταστροφής.
Το entospolis.gr συνομίλησε με τον κο Κώστα Κορνάζο, ιδιοκτήτη του xposed o οποίος μας είπε ότι “σε καμια χώρα του κόσμου δεν γίνονται αυτά τα πράγματα,ο αθλητισμός είναι σύμμαχος του ανθρώπου για την προστασία της καλής του υγείας.
Σαν επαγγελματίες της άσκησης, είμαστε αρωγοί της καλής υγείας και θα μπορούσε η πολιτεία να μας εκμεταλλευτεί αντί να μας απενεργοποιήσει εντελώς.
Ουσιαστικά περνάμε παγκοσμίως μια κρίση υγείας, αφού απειλείται ο οργανισμός μας από τον ιό, ο κοινός νους υπαγορεύει ότι η άσκηση θωρακίζει το ανοσοποιητικό μας. θα έπρεπε λοιπόν να προωθείται η άθληση τώρα περισσότερο από ποτέ.”
Εμείς δεν έχουμε άλλο από το να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά με την πανδημία,με τους εμβολιασμούς και να ξανανοίξουν οι χώροι άθλησης.
Αλλά πρωτίστως να δώσει λύση η κυβέρνηση στο αίτημα των ανθρώπων αυτών,των επαγγελματιών αυτών.
Μάλιστα αυτή είναι η αφίσα που προμοτάρουν:
Κοινοποίησε και εσύ την εικόνα θέλω να ανοίξει το γυμναστήριο μου.
 Βοήθησε την προσπάθεια του αγαπημένου σου γυμναστηρίου στο Ηράκλειο κοινοποιώντας την εικόνα στην ιστορία σου με hashtag
#healthyheraklio @herakliongyms
❤️Σε ευχαριστούμε πολύ!
#healthyheraklio #herakliongyms #unitedwestand #staysafe #keepmoving #keepexercising
.