Η cassetta του Στέλιου και όχι μόνο!

Γράφει η Έλενα Κουντουράκη

Τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας πανικός και ένας χαμός με την πολυσυζητημένη σελίδαcassetta στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καλού μου φίλου Στέλιου Γερακάκη.

Ο Στέλιος είναι γνωστό ότι είναι λάτρης της μουσικής disco, μάλιστα στο παρελθόν είχε διοργανώσει αρκετές βραδιές με μουσική από τα παλιά!

Ακούσματα από  εποχή 60”,70”,80”!

Στην  σελίδα τώρα αυτή με την ονομασία cassetta μαζί με τους φίλους του που τον βοηθούν ,έχει καταφέρει να συγκεντρώσει δεκάδες φωτογραφίες από μέρη, ακούσματα, σημεία συνάντησης της θρυλικής εποχής αλλά και όχι μόνο!

Πολλοί φίλοι Ηρακλειώτες έχουν αναρτήσει φωτογραφίες με τα αγαπημένα τους μουσικά στέκια και όχι μόνο.

Η ανταπόκριση τεράστια δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η αγάπη για τις μουσικάρες της εποχής των Ματάλων και όχι μόνο συναρπάζουν ακόμα.

Τα αιτήματα των φίλων που θέλουν αν γίνουν μέλη αριθμούν ήδη τις 10.000 και αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Όπως μας είπε ο ίδιος: «Γίνεται χαμός, όλοι θέλουν να γίνουν μέλη ,όλοι θέλουν να αναρτήσουν υλικό, πολλοί ρωτούν πληροφορίες  και ούτω κάθε εξής!»

Aυτή η κασέτα Στέλιο έχω την εντύπωση ότι θα παίζεται για πολύ καιρό!

Σε μια εποχή που υπάρχει ο φόβος της πανδημίας και η απομόνωση της καραντίνας ,είναι  η πιο γλυκιά ανάμνηση για όλους εμάς δίνοντας μας ελπίδα και φως ότι θα ξανάρθουν ακόμα καλύτερες ανέμελες εποχές!

Κeeρ going!

Το φλου!

Άλλο ένα αγαπημένο στέκι “Ιttar!!!”

αγαπημένο στέκι “Το αυγό”!

Ποιός δεν θυμάται το Mr Burger!!!

 

 

Oι παραπάνω φωτογραφίες ανήκουν σε μέλη της ομάδας cassetta!