Οι ομορφότερες άγνωστες παραλίες στον κόσμο

Δεν θα υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα αν επισκεφτείς μία από αυτές.

Γνωρίζουμε πως αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο, είναι να βρίσκεσαι στη δουλειά. Το timing που διαβάζεις αυτό το άρθρο, δηλαδή, δεν είναι κατάλληλο. Για να είμαστε ειλικρινείς, ίσως δεν βρεθεί ποτέ η κατάλληλη στιγμή για να το διαβάσεις. Ο λόγος; Οι παραλίες που θα βρεις παρακάτω, βρίσκονται αρκετά μακριά από την Ελλάδα. Αυτό, βέβαια, δεν θα έπρεπε να σε θλίβει. Πλέον, κανένα όνειρο δεν μένει ανεκπλήρωτο.

Με την κατάλληλη μεγάλη άδεια, με τη βοήθεια του κουμπαρά που έχεις αποκλειστικά για ταξίδια και την περίσσια σου όρεξη για νέες περιπέτειες, μπορεί να βρεθείς στο άμεσο μέλλον σε μία από αυτές τις παραλίες. Εμείς, στο ευχόμαστε ολόψυχα. Μέχρι τότε, όμως, καλύτερα να δεις τις φωτογραφίες. Μέσα από αυτές, θα μάθεις ποιες είναι και τους λόγους για τους οποίους  θεωρούνται από τις καλύτερες -άγνωστες- παραλίες στον κόσμο. Όλα τα ταξίδια, κάπως έτσι προκύπτουν.

Sunset Beach, Hawaii: Όλοι ξέρουμε ή έχουμε ακούσει για την Χαβάη σε κάποιες από τις αμέτρητες ταινίες ή τραγούδια που είναι αφιερωμένα σε εκείνη. Λουλουδάτα πουκάμισα, στεφάνια περασμένα στα μαλλιά των γυναικών και ψάθινες φούστες, έκαναν τη Χαβάη γνωστή παγκοσμίως. Πόσα γνωρίζεις, όμως, για την Sunset Beach; Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι πως φημίζεται για τα μεγάλα της κύματα και, όπως μαρτυρά το όνομα της παραλίας, το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα που μπορεί κάποιος να αντικρίσει.
Champagne Beach, Vanuatu: Η σαμπανιζέ αυτή παραλία, θεωρείται ως μία από τις πιο όμορφες στο Νότιο Ειρηνικό. Η φωτογραφία, άλλωστε, μιλά από μόνη της και εξηγεί καλύτερα από τις λέξεις το γιατί. Αν δεις αγελάδες να λιάζονται στην παραλία, μην τρομοκρατηθείς, είναι κάτι σύνηθες για την περιοχή.
Matira Beach, Bora Bora: Λευκή άμμος, εκπληκτικά νερά και όμορφα εστιατόρια που προσφέρουν εκτός από φαγητό και ποτό, μια τρομερή θέα. Φυσικά, υπάρχουν και τα ξενοδοχεία 5 αστέρων που σε αντίθεση με όσα μπορεί να φανταστεί κανείς, δεν έχουν επηρεάσει με αρνητικό τρόπο την περιοχή.
Baia do Sancho, Brazil: Δεν προξενεί εντύπωση σε κανέναν πως μια παραλία της Βραζιλίας βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Η Baia do Sancho, ωστόσο, αξίζει ιδιαίτερη μνεία καθώς σύμφωνα με το TripAdvisor ψηφίστηκε ως η καλύτερη παραλία για το 2019. Δυστυχώς, για να βρεθείς εκεί πρέπει να κάνεις ένα τεράστιο ταξίδι αλλά και να πληρώσεις είσοδο. Αξίζει; Σίγουρα.

Αν δεν πείστηκες για την ομορφιά τους, θα ήταν καλό να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο από τη Χαβάη και την Sunset Beach.

Πηγή: https://www.ratpack.gr/