Βράβευση του Ροταριανού Ομίλου Ηράκλειο – Candia από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Την Πέμπτη 30/03/2017 ο εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε εκδήλωση στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Αριάδνη» στο ξενοδοχείο “Astoria capsis” για τα εγκαίνια του κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

xamog 2Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Οργανισμού κος Γιαννόπουλος Κων/νος αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή και ουσιαστική βοήθεια που έχει προσφέρει ο Όμιλό μας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2010.

Επί προεδρίας Νάνσης Ζερβού – Βλατάκη το 2009-2010 τέθηκε σαν στόχος της ροταριανής χρονιάς, η χρηματική ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό ο Όμιλός μας να βοηθήσει χρηματικά στην ίδρυση Σπιτιού φιλοξενίας παιδιών στην πόλη μας.

Κατά τη διάρκεια της ροτ. χρονιάς 2009-2010 έγιναν πολλά events και εκδηλώσεις για την ενίσχυση του παραπάνω στόχου. Για το λόγο αυτό ανοίχθηκε και ειδικός τραπεζικός λογαριασμός για να υπηρετήσει αποκλειστικά και μόνο αυτό το σκοπό.

Πολλοί συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στην προτροπή μας.

Με το πέρασμα των χρόνων αυτή, η αρχική μας πρωτοβουλία, προσδοκία και προσπάθεια όλων των μελών του Ροταριανού Ομίλου Ηράκλειο – Candia, θα πάρει σάρκα και οστά. Όπως ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο κο Γιαννόπουλο, η πόλη μας θα αποκτήσει Σπίτι φιλοξενίας, σε οικόπεδο που δωρίθηκε από συμπολίτη μας για το σκοπό αυτό και με χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρωθεί.

Για το λόγο αυτό αποδόθηκε από τον Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» τιμητική πλακέτα στον Όμιλό μας η οποία παραδόθηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού κο Γιαννόπουλο στον Αντιπρόεδρο του Ομίλου μας ροτ. Γιάννη Γιαβρίδη, κατά τη διάρκεια της παραπάνω εκδήλωσης.

Για τον Όμιλο
Η Πρόεδρος                                 Ο Γ. Γραμματέας
Chantal Deenne                 Μανόλης Καλαϊτζάκης