Ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο – Candia γιόρτασε 20 χρόνια προσφοράς και δράσης!

19
Κοινοποίηση :

 Την Κυριακή   25 Οκτωβρίου 2026  σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και γιορτινό κλίμα , Ο  Ροταριανός  όμιλος  Ηράκλειο – CANDIA , γιόρτασε την συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση του, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη ΦΑΡΜΑ <<ΓΗ ORGANIC FARM & HAOUSE >>.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία αναδρομής στην εικοσάχρονη πορεία του ομίλου , με επίκεντρο την προσφορά , την αλληλεγγύη και τις δράσεις που υλοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος  της παγκόσμιας κοινωνίας.

Ο ιδιοκτήτης της Φάρμας ΓΗ , Γιώργος Ηγουμενάκης και το μέλος Πέλλα Πλουμή , υποδέχτηκαν τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου και προσέφεραν με γενναιοδωρία προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας  από το κτήμα τους.

Όλα τα εδέσματα που πλαισίωσαν την εκδήλωση , προέρχονταν από τα προϊόντα της ίδιας της φάρμας , αναδεικνύοντας την αξία της βιολογικής καλλιέργειας, της ποιότητας και της σύνδεσης με την γη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης , η Πρόεδρος του Ομίλου , Μαρία Αντωνακάκη , προσκάλεσε τους πρώην Προέδρους να αναφερθούν στο έργο και στις σημαντικές δράσεις της δικής τους χρονιάς , φωτίζοντας την πορεία και τη διαχρονική εξέλιξη του Ομίλου.

Παράλληλα, όλα τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανατρέξουν στις σημαντικές πρωτοβουλίες , στις δράσεις και στις  στιγμές που σημάδεψαν τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ CANDIA,τιμώντας την κοινή προσπάθεια και τη συμβολή όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδρομή.

Η συμπλήρωση των 20 χρόνων δεν αποτελεί μόνο έναν σταθμό αναδρομής στο παρελθόν , αλλά και μια αφετηρία για την συνέχιση του έργου του Ομίλου , με ανανεωμένη διάθεση για προσφορά και ουσιαστική συμβολή στην κοινωνία.

Το ROTARY CANDIA συνεχίζει να  υπηρετεί τις Αξίες του ROTARY .

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ                                                    ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΒΡΙΔΗΣ

Κοινοποίηση :