Μόνο στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ακυρώνεται η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ  Κυριάκου Μητσοτάκη ,στο Λασίθι, σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του  βουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Μπασιάκου.

Όπως ανακοινώθηκε, η ΝΔ ματαίωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου και της Δευτέρας καθώς η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί τη Δευτέρα , στη Θήβα.

Μόνον η προγραμματισμένη ομιλία Μητσοτάκη στο Ηράκλειο θα πραγματοποιεί κανονικά το απόγευμα της Τρίτης, στην “Αστόρια”.

Ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 17:00.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη διήμερη περιοδεία του την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο, λόγω του αδόκητου θανάτου του βουλευτή του Κόμματος και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου.

Οι προγραμματισμένες επαφές του κ. Μητσοτάκη με στελέχη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματικών και  παραγωγικών φορέων, αλλά και οι συναντήσεις του με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, θα μιλήσει στις 19:30,  στον κινηματογράφο «Αστόρια», στο Ηράκλειο Κρήτης.
– See more at: http://www.ekriti.gr/kriti-irakleio/allages-sto-programma-episkepsis-toy-kyriakoy-mitsotaki#sthash.wojvPkSC.dpuf