Καστρινό Καρναβάλι για πάντα!

60

Εκατοντάδες ήταν και φέτος οι μασκαράδες που έλαβαν μέρος στο Καστρινό Καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η παρέλαση στην οποία συμμετείχαν 29 ομάδες, αλλά και μεμονωμένοι καρναβαλιστές, κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας. Μετά το τέλος της ακολούθησε πάρτι με τη συμμετοχή των Ομάδων αλλά και μουσικών συγκροτημάτων σε εξέδρα στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Κώστας Βενέτης και την παρουσίαση ο Γιώργος Τσιχλάκης όπου οι καρναβαλιστές χόρεψαν στους ρυθμούς της σάμπα.

2b1c6-1

5ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Οι εκδηλώσεις της «Καστρινής Αποκριάς 2017» συνεχίζονται με το «15ο κρυμμένου θησαυρού» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Ηρακλείου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.

Η περσινή νικήτρια ομάδα «EUROGEKA» θα  ανακοινώσει τον εναρκτήριο γρίφο και το παιχνίδι ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί από την ενετική Loggia. Οι ομάδες είναι σε συνεχή επαφή με τα στρατηγεία τους και έχουν ενημέρωση από ραδιοφωνικούς σταθμούς που συνεργάζονται με τους οργανωτές. Η αναζήτηση διαρκεί όλη μέρα και σε κάθε σημείο της πόλης.

Στις 19:30 (περίπου) γίνεται η τελετή λήξης του παιχνιδιού και βραβεύεται η νικήτρια ομάδα.

Διοργάνωση: «EUROGEKA» με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου

 

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook