
Χρησιμοποίησε όλα τα χρήματα που είχε αποθηκεύσει για να ταξιδέψει στον κόσμο. έτσι πριν από 6 χρόνια αποφάσισε να ταξιδέψει στον κόσμο με το σακίδιο της και το μπαστούνι της .
Τίποτα δεν την εμποδίζει να επισκεφτεί νέους χώρους, “Το κλειδί για την εκπλήρωση των ονείρων σας είναι η απόφαση” και αυτή το έκανε. Χώρες όπως η Γερμανία, η Τουρκία, η Πολωνία, το Ισραήλ και η Δημοκρατία της Τσεχίας τις έχει ήδη επισκεφθεί και ελπίζει να συνεχίσει να επισκέπτεται πολλά ακόμα. Η Ελένα Μιχαηλοβίνα είναι αναμφισβήτητα ένα παράδειγμα που δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο σε αυτή τη ζωή αν το το θέλουμε πραγματικά.

Η ταξιδιωτική πράκτορας της Ελενα, στο Κρασνογιάρσκ, δήλωσε μέσω μιας έκδοσης σε ρωσικό μέσο ότι στα επτά χρόνια της εργασίας στον τουρισμό είναι η πρώτη φορά που βλέπει ότι κάποιος αυτής της ηλικίας έχει «τη δύναμη και υγεία “για να ταξιδεύει περισσότερα από 7.000 χιλιόμετρα .










