Κυριακή, 10 Μαΐου, 2026
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ H καταμέτρηση φέρνει αλλαγές στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου

H καταμέτρηση φέρνει αλλαγές στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου

142
Κοινοποίηση :

Αλλαγές  φέρνει η καταμέτρηση της σταυροδοσίας στον Δήμο Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να σημειώνονται μικρές αλλαγές στη σύνθεση, σε σχέση με την χθεσινή ημέρα.

Συγκεκριμένα η κατάταξη των υποψηφίων συμβούλων είναι σήμερα ελαφρά διαφοροποιημένη για τους Τάσο Τσατσάκη, Λάγια Βοργιά και Νίκο Κονταράκη, που χθες κατατάσσονταν με αυτή τη σειρά, ωστόσο σήμερα η σειρά έχει ελαφρώς διαφοροποιηθεί ως εξής:

Κονταράκης Νικόλαος του Εμμανουήλ 1.130

Τσατσάκης Αναστάσιος (Τάσος) του Μιχαήλ 1.117

Βοργιά Πελαγία (Λάγια) του Στυλιανού 1.111

Για τους εν λόγω τρεις η διαφορά είναι μικρή, αφού παραμένουν στο δημοτικό συμβούλιο και δεν αποκλείεται, φυσικά, η σειρά να αλλάξει ξανά καθώς απομένουν να ενσωματωθούν ακόμη οι σταυροί 32 εκλογικών τμημάτων.

Η μεγάλη αλλαγή σημειώνεται, αυτή την ώρα, στον τελευταίο μέλος που εισέρχεται στο Σώμα, από την παράταξη Καλοκαιρινού. Χθες η τελευταία ήταν η Μάρα Παναγιωτάκη, όμως σήμερα και ως αυτή την ώρα, η σειρά έχει διαφοροποιηθεί με την Άρια Χουρδάκη να έχει περάσει μπροστά με μόλις μία ψήφο παραπάνω (939) έναντι της κ.Παναγιωτάκη.

 

Κοινοποίηση :