Τετάρτη, 6 Μαΐου, 2026
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ποια τα απαραίτητα αξεσουάρ για να αναδείξετε τα χειμερινά σας outfits-By Nektarios...

Ποια τα απαραίτητα αξεσουάρ για να αναδείξετε τα χειμερινά σας outfits-By Nektarios Vazakopoulos!

23
Κοινοποίηση :
 Όπως είπαμε προ ημερών, στις τάσεις της μόδας για φέτος τα χρώματα γενικότερα παίζουν παρά πολύ,κι αυτό είναι ευχάριστο διότι όλοι μας έχουμε συνδυάσει το χειμώνα με βαριά ,μουντά χρώματα, κι κλασσικά κομμάτια. Υπάρχει λύση να αναβαθμίσετε ακόμη κι αν επιλέξετε μονόχρωμο looks έστω κι σκουρόχρωμα.
Τα αξεσουάρ μας παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο ντύσιμο μας, μπορούν να αναδείξουν,να αλλάξουν κι να φωτίσουν το οποιοδήποτε outfit σας.Τα παπούτσια που θα διαλέξετε πχ.βάλτε χρώμα σε sneakers, σε μια ωραία μπότα με σχέδια,σε uncle boots,μην καταφεύγετε στα κλασσικά μαύρα η καφέ.
Επίσης μια τσάντα είτε για το πρωί η το βράδυ πάντα προσδίδει στυλ στις εμφανίσεις σας κυκλοφορούν τόσες πολλές στα μαγαζιά, μια ωραία καπιτονέ σε μοβ, πράσινη η κι πορτοκάλι που είναι hot χρώματα για φέτος, τσάντες μικρές η μεγάλου μεγέθους με σχέδια,σε animal prints,σε μπροκάρ με ανάγλυφα σχέδια,με λουλούδια η γούνινες οικολογικές,κι για το βράδυ δώστε λάμψη με στολισμένες τσάντες με πέτρες,παγιετες,στρας με κρόσσια,με τρουκς οι επιλογές είναι άφθονες για να κάνουν το ντύσιμο σας ενδιαφέρον.
Στα casual καθημερινά σας τώρα looks το χειμώνα παίξτε με αξεσουάρ ειδικά τις μέρες που έχει πολύ κρύο,με υπέροχα μάλλινα μακριά κασκόλ, μονόχρωμα ή ζακαρ η με σχέδια σκουφάκια με ωραία χρώματα, για όσες τολμούν κάποια μάλλινο η τσόχινο καπέλο η για πιο athletic look,με τις φόρμες σας κι τα sneakers σας,ένα jockey hat.
Για το βράδυ πάνω από το παλτό σας μια ωραία μάλλινη η μεταξωτή πασμινα, ένα υπέροχο φουλάρι με σχέδια. Εννοείται αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια, κολιεδες, βραχιόλια πρέπει να χρησιμοποιείται στα ντυσίματα σας όλες τις ώρες,όμορφα διακριτικά χωρίς υπερβολές ώστε να βαρύνεται το look σας.
Απαραίτητα ακόμη κι το χειμώνα τα γυαλιά ηλίου τα οποία δε τα φοράμε μόνο το καλοκαίρι, εάν διαλέξετε χρωματιστούς σκελετούς η φακούς θα δώσουν χρώμα κι στυλ σε ντύσιμο σας. Γάντια σε μάλλινα η από leather είναι ζεστά πολύ cool κι δίνουν μια ωραία νότα στο look σας δεν είναι μόνο για τα χιόνια,αλλά υιοθετήστε τα και στην καθημερινότητα σας.
Ακόμη κι μια ομπρέλα με σχέδια η έντονου χρώματος,κι μην το γελάτε φίλες μου ναι κι αυτή θα δώσει το κάτι παραπάνω που απαιτεί ένα ολοκληρωμένο ντύσιμο. Έχετε άπειρες επιλογές εάν το καλοσκεφτείτε μην διστάζετε να χρησιμοποιείται αξεσουάρ είναι πάντα απαραίτητα όλες τις εποχές ,μην βαριέστε γιατί αυτά όπως είπα κι στην αρχή θα διαμορφώσουν την εικόνα σας, επιτυγχάνοντας ωραία κι στιλάτα outfits!!!
Κοινοποίηση :