
Βράβευσε τους μαθητές του το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στον πλοίο των Anek Lines ΚΡΗΤΗ 1.
Σε πανηγυρικό κλίμα ,παρουσία φορέων του τόπου και μάλιστα του Υφυπουργού Αθλητισμού κο Λευτέρη Αυγενάκη η Εκπαιδευτική Ρομποτική απένειμε τίτλους διάκρισης στους μικρούς ερευνητές δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει το έργο της προάγοντας πάντα την εκπαίδευση και την συνεχόμενη κατάρτιση των παιδιών στις νέες τεχνολογίες.
Αρωγός στην προσπάθεια αυτή στέκεται η ΑNEK Lines η οποία μετά και τις δηλώσεις της εκπροσώπου χορηγιών της εταιρείας κα Aννας Νικολακάκης θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια της Ρομποτικής Κρήτης.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού που παρευρέθη συνεχάρη όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλουν και μάλιστα κάτω από τις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και απένειμε τα εύσημα στην Ακαδημία Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης ως «φορέα πρωτοπόρο για το Ηράκλειο, την Κρήτη, αλλά και για όλη τη χώρα, που αναζητά διαρκώς την εξέλιξη και την ανάπτυξη της ρομποτικής και σε άλλα πεδία, όπως αυτό της αθλητικής ρομποτικής».
Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε και στο σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, που θα κατατεθεί σύντομα και θα ρυθμίζει για πρώτη φορά θέματα αυτών των νέων μορφών που αναπτύσσονται στο πεδίο του αθλητισμού, όπως ο ηλεκτρονικός αθλητισμός (e-sports) και η αθλητική ρομποτική.
Ίδια υπόσχεση έδωσαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κο Κυριάκος Κώτσογλου ,οι Δήμαρχοι Φαιστού κο Γρηγόρης Νικολιδάκης και Χερσονήσου κο Γιάννης Σέγκος , ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου κο Πέτρος Ινιωτάκης που παρευρέθησαν καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας.
Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κρήτης συνεχάρη τους μαθητές ,τους γονείς και τους εκπαιδευτές και βράβευσε τέλος όλους αυτούς που την βοηθούν στο έργο της.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και προπάντων στην διευθύντρια του Κέντρου κα Καμνάκη Χαρά!















