
Την περασμένη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, το Πανελλήνιο Σωματείο Καλλιπάτειρα, Παράρτημα Κρήτης, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Avalon.
Η εκδήλωση διεξήχθη μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό και εορταστικό κλίμα, με τη συμμετοχή των μελών και φίλων του Σωματείου, οι οποίοι έδωσαν το παρών για να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά και να στηρίξουν το έργο και τις αξίες της Καλλιπάτειρας.
Η Συντονίστρια του Παραρτήματος Κρήτης, κα Μαρία Αντωνακάκη,απηύθυνε θερμό χαιρετισμό, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και τη διαρκή στήριξή τους και αναφέρθηκε στους στόχους και τις δράσεις του Σωματείου για τη νέα χρονιά.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη σημασία της συνεργασίας, της προσφοράς και της ενεργούς συμμετοχής, στοιχεία που αποτελούν βασικούς πυλώνες της Καλλιπάτειρας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, κα Ριρίκα Δεικτάκη, η οποία με τη σειρά της απηύθυνε ευχές και τόνισε τη σημασία της ενότητας και της συλλογικής προσπάθειας για την επίτευξη των κοινών στόχων του Σωματείου. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε το μέλος η κα Κουντουράκη Έλενα.
Η κοπή της πίτας συνοδεύτηκε από χαμόγελα, ευχές και αισιοδοξία για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.
Το Πανελλήνιο Σωματείο Καλλιπάτειρα – Παράρτημα Κρήτης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και ανανεώνει το ραντεβού του για τις επόμενες δράσεις του.






Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook









