Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!

22
Κοινοποίηση :
Αυτοψία στο  Μέγαρο Κοθρή στο κέντρο του Ηρακλείου πραγματοποίησε  ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Παπαευσταθίου και τον Πρόεδρο του ΟΑΣΠ Ευθύμιο Λέκκα.
Βέβαια οι έλεγχοι αυτοί θα έπρεπε καιρό τώρα να έχουν γίνει αφού τον τελευταίο καιρό το νησί μας ταλανίζεται από σεισμούς και όπως γνωρίζουμε όλοι η πρόληψη ειναι η καλύτερη λύση  για να προλάβεις το πρόβλημα όποτε και αν αυτό εμφανιστεί!
Η πρόληψη και ο έλεγχος των κτιρίων έναντι σεισμών αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την ασφάλεια των ανθρώπων και την προστασία των υποδομών.
Η διαδικασία περιλαμβάνει τη στατική ενίσχυση παλαιών κατασκευών, τη χρήση σύγχρονων αντισεισμικών κανονισμών στη μελέτη νέων κτιρίων και τη συστηματική επιθεώρηση από αρμόδιες αρχές.
Επαναλαμβάνουμε ……. συστηματική επιθεώρηση από αρμόδιες αρχές.
Μέσα από την έγκαιρη πρόληψη και τον τακτικό έλεγχο, ενισχύεται η ανθεκτικότητα των κατασκευών και περιορίζεται ο κίνδυνος ανθρώπινων απωλειών και υλικών ζημιών.
Λέμε τώρα εμείς…….εσείς σχεδιάζετε και αποφασίζετε!

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook

Κοινοποίηση :