Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Αρχική PEOPLE&STYLE Επιτυχής Διεξαγωγή του Αγώνα “Race for the Gure” από τον P.O Ηράκλειο-Candia...

Επιτυχής Διεξαγωγή του Αγώνα “Race for the Gure” από τον P.O Ηράκλειο-Candia και όλους τους Ομίλους Ηρακλείου!

65
Κοινοποίηση :

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας “Race for the Gure”, που διοργανώθηκε από το Rotary Ηράκλειο -Candia και την συμμετοχή όλων των Ροταριανών Ομίλων  του Ηρακλείου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 .

Ο αγώνας συγκέντρωσε πλήθος συμμετεχόντων από την τοπική κοινωνία.

Στην πλατεία 18 Άγγλων όπου και δόθηκε η εκκίνηση, βρέθηκαν άνθρωποι κάθε ηλικίας που με ενθουσιασμό, υποστηρίζοντας το μήνυμα του αγώνα.

Για τον αγώνα γενικότερα : ο 16ο Greece Race for the Cure®, ο αγώνας-θεσμός ενάντια στον καρκίνο του μαστού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας για ακόμα μια χρονιά τεράστια επιτυχία και νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Περισσότερες από 51.000 άνδρες, γυναίκες και παιδιά δήλωσαν συμμετοχή στη διοργάνωση και κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας, αλλά και κάθε γωνιά της Ελλάδας, μεταφέροντας δυνατά το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνου του μαστού!

Ο Πρόεδρος του Rotary ηρακλειο-Candia κο Μιχάλης Καφούσης  ευχαριστεί  θερμά όλους όσοι συμμετείχαν, τους συνεργάτες που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του αγώνα.

Ο ίδιος αναφέρει μάλιστα :Η αλληλεγγύη και η ενότητα που δείξαμε όλοι μαζί, αποτελεί απόδειξη ότι η κοινωνία μας μπορεί να επιτύχει μεγάλους στόχους όταν υπάρχει κοινό όραμα. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και σας περιμένουμε και στις επόμενες διοργανώσεις μας!

Κοινοποίηση :