Θλίψη για την 44χρονη που έπαθε ανακοπή μπροστά στον 7χρονο γιο της -«Δεν έβγαζε λέξη, ήταν βουρκωμένος»

50

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος 44χρονης στο Ηράκλειο, έπειτα από ανακοπή που υπέστη μπροστά στο παιδί της.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, πρόκειται για την Παναγιώτα Μαυροειδάκη, η οποία ζούσε τον τελευταίο καιρό στο Ηράκλειο, έχοντας μετακομίσει από την Κομοτηνή.
Κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της

Όλα συνέβησαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, όταν η 44χρονη κατέρρευσε στην πλατεία Κορνάρου, ενώ διέσχιζε τον δρόμο, κρατώντας από το χέρι τον 7χρονο γιο της. Διερχόμενοι οδηγοί, περαστικοί, υπάλληλοι και καταστηματάρχες της περιοχής που αντιλήφθηκαν τη γυναίκα να κείτεται κάτω, έσπευσαν να τη βοηθήσουν.
Πήραν το παιδί από το σημείο

Το παιδί δίπλα στη σωριασμένη μητέρα και ένα αλαφιασμένο πλήθος ξαφνικά που σχηματίστηκε από πάνω της να φωνάζει «ένας γιατρός, ένας γιατρός!». Δύο κοπέλες από διπλανή καφετέρια έσπευσαν στο σημείο να δουν τι συμβαίνει. Εκείνη τη στιγμή έφτανε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με μια μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να ανοίγει δρόμο. Με την παραίνεση του αστυνομικού, τα δύο κορίτσια πήραν το 7χρονο αγοράκι, που μόλις είχε δει τη μητέρα του να πέφτει κάτω, και το οδήγησαν στην καφετέρια.

Πάνω της έπεσαν επίσης και όσοι εργάζονται σε φαρμακεία στην ευρύτερη περιοχή, στην προσπάθειά τους να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου η γυναίκα να κρατηθεί στη ζωή, ενώ και το προσωπικό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ κατέβαλε κάθε προσπάθεια. Δυστυχώς, όμως, όταν έφτασαν στο ΠΑΓΝΗ η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Το παιδί παρέμεινε στην καφετέρια με τα δύο κορίτσια που εργάζονται σε αυτήν και έναν αστυνομικό.

«Δεν έβγαζε λέξη, ήταν βουρκωμένο το παιδί, μα δεν έτρεχε το δάκρυ. Το μόνο που μας είπε είναι ότι τον λένε Βασίλη, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό 17 ετών, ο μπαμπάς του είναι στρατιωτικός και η γυναίκα αυτή ήταν η μαμά του.

Ήταν πολύ σοκαρισμένο. Δεν μιλούσε, δεν έκλαιγε, αλλά ήταν βουρκωμένο. Ο αστυνομικός παρέμενε μαζί μας. Είχε το κινητό της μητέρας, αλλά ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσε να βρει τα στοιχεία της. Περίμενε να χτυπήσει μήπως κάποιοι πάρουν για να μάθουν τα στοιχεία της γυναίκας και του παιδιού… Ύστερα από περίπου 1 με 1,5 ώρα ήρθε στο καφέ ο θείος του παιδιού. Ήταν ο αδελφός της γυναίκας… Έφυγαν όλοι μαζί. Το παιδί, ο θείος και ο αστυνομικός».

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook