Με τι καιρό θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου αύριο, Μεγάλη Παρασκευή

5
Με τι καιρό θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου αύριο, Μεγάλη Παρασκευή. Απάντηση σε αυτό δίνει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Σύμφωνα με ανάρτησή του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια «Για το βράδυ της περιφοράς του Επιταφίου και της Αναστάσεως οπωσδήποτε θα χρειαστείτε μπουφανάκι( όχι χειμωνιάτικο)».

Συνεπώς αύριο ο κόσμος που θα παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου θα πρέπει να έχουν μαζί τους ανοιξιάτικο μπουφανάκι γιατί την δροσούλα του θα την έχει.

Στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με το meteo, την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου θα είναι αίθριος ο καιρός, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι να πνέουν έως 6 μποφόρ. Ο καιρός με λίγα λόγια θα είναι αίθριος χωρίς να υπάρχει πιθανότητα βροχής.

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ

 

Επιπλέον, και στις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία στα βόρεια Προάστεια να φτάνει τους 24-25 βαθμούς την ώρα του επιταφίου και τους ανέμους να πνέουν στα 4-5 μποφόρ.

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας παρουσίασε σε πίνακα την πρόγνωση του καιρού από τη Μεγάλη Πέμπτη, όπου κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων, μέχρι την Τρίτη του Πάσχα, ημέρα επιστροφής.

 

 

Ο καιρός μέρα – μέρα μέχρι την και την Κυριακή μετά το Πάσχα

Μεγάλη Παρασκευή: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Δυτικοί άνεμοι μέχρι 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία μέχρι 25 βαθμούς.

Μεγάλο Σάββατο: Λίγες βροχές στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και τοπικές καταιγίδες στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία μέχρι 23 βαθμούς.

Κυριακή του Πάσχα: Λίγες βροχές στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο και τοπικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο και τα δυτικά. Εξασθένηση από το απόγευμα. Βοριάδες μέχρι 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία μέχρι 25 βαθμούς.

Δευτέρα – Τρίτη του Πάσχα: Λίγες βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια. Άνεμοι μέχρι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία μέχρι 26 βαθμοί.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook