Συμμετοχή των φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού  Πανεπιστήμιου στο συνέδριο με θέμα «Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Προορισμός Κρήτη!»

64
Συνέδριο με θέμα «Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Προορισμός Κρήτη!» με τη συμμετοχή της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, πολιτικών, εμπειρογνωμόνων, ακαδημαϊκών της τουριστικής αγοράς και οικονομίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου στο ξενοδοχείο Capsis Astoria.
Στο συνέδριο συμμετείχαν φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού  Πανεπιστήμιου.
Όπως επίσης ομιλήτρια του συνεδρίου ήταν και η Πρόεδρος του Τμήματος  Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Δρ Ειρήνη Δήμου με θέμα “Οικολογία και Μοντέρνος Τουρισμός – Τουρισμός Κρουαζιέρας – Τι αναζητά ο Τουρίστας το 2024”
Η κα Δήμου δήλωσε χαρακτηριστικά:

Μεγάλη τιμή να συμμετάσχω σε πάνελ με θέμα “Οικολογία και Μοντέρνος Τουρισμός – Τουρισμός Κρουαζιέρας – Τι αναζητά ο Τουρίστας το 2024” στα πλαίσια του Συνεδρίου “Ελληνικός Τουρισμός. Μια Εθνική Υπόθεση! Προορισμός Κρήτη”, που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο το Σάββατο 20 Απριλίου. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους φοιτητές του Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο για την εξαιρετική τους παρουσία στο συνέδριο!

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook