Ο Ροταριανός όμιλος Ηράκλειο CANDIA παρουσίασε το νέο Βιβλίο της Κάκιας Κοτζάμπαση.

47

Ο Ροταριανός όμιλος Ηράκλειο CANDIA χθες Τρίτη 16 Απριλίου παρουσίασε το νέο Βιβλίο της    Κας  ΚΑΚΙΑΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ (Συγγραφέας-Δημοσιογράφος-Παρουσιάστριας – παραγωγός εκπομπών  και Πρώτη εκφωνήτρια Του Ραδιοφωνικού Σταθμού   Ηρακλείου ) με τίτλο : ΚΥΒΕΛΗ             

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα του MARIN HOTEL

Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης  έκανε ο Γ. Γραμματέας του ομίλου Γιάννης Γιαβρίδης , ο οποίος αφού αναφέρθηκε στα Ροταριανά δρώμενα του μηνός ,  στην συνέχεια  παρουσίασε τους συντελεστές της βραδιάς. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους , η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αγαπητή Ρένα Παπαδάκη – Ο β. Διοικητής Γιάννης Σαμνιώτης – Ο Πρόεδρος ξενοδόχων Κρήτης Κος Νίκος Χαλκιαδάκης και πολλοί επιχειρηματίες διαφόρων ειδικοτήτων , καθώς και πολλοί φίλοι του ROΤARY και της Συγγραφέως.

Τον λόγο έδωσε   στην Αγαπητή Έλενα Κουντουράκη ως Πρόεδρος επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου μας , αναφερόμενη σε  ένα σύντομο Βιογραφικό σημείωμα της Συγγραφέως και κατόπιν εδόθη ο λόγος στην Κα Ανδρεάκη Αντιγόνη ( Δημοσιογράφος – παρουσιάστρια εκπομπών ) , για να ξεκινήσει τόσο την γνωριμία της με την Συγγραφέα όσο και με την  αναφορά της στο νέο Βιβλίο της Συγγραφέως .  Με ένα ξεχωριστό Τρόπο   μας παρουσίασε το θέμα του βιβλίου , την οποία ευχαριστούμε για όλη την άψογη προσέγγιση και ανάλυση του βιβλίου καθώς και την ιδιαίτερη δουλειά που προσέφερε ώστε οι ακροατές να μπορέσουν με μεγαλύτερη ευκολία να διαβάσουν το βιβλίο .

 

Κατόπιν  η Συγγραφέας , μας μίλησε περισσότερο για το κίνητρο  του θέματος και  πώς επέλεξε μια γραμματοσειρά τέτοια που να είναι αναγνώσιμη χωρίς γυαλιά κάθε ηλικίας  με μεγάλη ευκρίνεια  .

Ακολούθησε η Κα Χαρά- Μαρία Ζαρωνάκη ( Ηθοποιός ) ανάγνωσε αποσπάσματα του βιβλίου της συγγραφέως.

 Η Πρόεδρος  κα Άννα Πετρομιχελάκη αφού συγχάρηκε    και  ευχαρίστησε την Συγγραφέα  και της  ευχήθηκε το βιβλίο της να ταξιδέψει παντού , της παρέδωσε ένα ευχαριστήριο – ενθύμιο για την ωραία βραδιά  τιμώντας τον όμιλο.

Στην συνέχεια κατόπιν αποφάσεως της Γ.Σ. Της 2ας Απριλίου 2024 αποφασίστηκε να εντάξει στην ομάδα του , ως επίτιμα μέλη , δυο εξέχοντα άτομα της προσφοράς στον συνάνθρωπο .

Πρόκειται για τις Κες Μαριάννα Παπαδάκη και Ελένη Γιαβρίδη. Και οι δυο , μας έχουν βοηθήσει πάμπολλες φορές και αυτό τον καιρό ς ετοιμάζουν έργα τέχνης ( Πασχαλινές κατασκευές ) για το παζάρι που ετοιμάζει ο όμιλός  στις 25 Απριλίου 2024 με θέμα το ΠΑΣΧΑ στην Λότζια του Δήμου Ηρακλείου.

Η Πρόεδρος τις κατέστησε επίτιμα μέλη παραδίδοντάς τους το Σήμα του ROTARY και το σήμα του Ομίλου μας .

Το Δ.Σ. του ομίλου μας ευχαριστεί το MARIN HOTEL  για την φιλοξενία του χώρου,  επίσης ευχαριστεί και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης καθώς και τους Καλεσμένους  που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

 

                                                        Το Δ.Σ.  

        Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ             

 ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ                                                ΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΙΑΒΡΙΔΗΣ

                                                                       

                                                                   

                                                                                                                                 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook