Ενώπιoς Ενωπίω: Τι τηλεθέαση έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης

23
Την πρώτη θέση του πίνακα της τηλεθέασης σε δυναμικό και γενικό κοινό κατέκτησε η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω”, με καλεσμένο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στο δυναμικό κοινό έκανε 16,4% ενώ στο γενικό κοινό 18,3%.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε νέο άνοιγμα στην Έφη Αχτσιόγλου, τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, τονίζοντας ότι «στο πολιτικό κέντρο που θέλω να δημιουργήσω από εδώ και πέρα, θα έχουν ισότιμη θέση». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου στον Αnt1 σημείωσε ότι θα συνιστά «αποστασία εάν φύγουν οργανωμένα οι βουλευτές».

Αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ και απάντησε για το αν έχει κάνει σημαία από πολιτική άποψη: «Η απάντηση είναι όχι, δεν το έχω κάνει σημαία. Αλλά ουδέποτε το έκρυψα, πόσο μάλλον άλλωστε όταν είμαι πολύ περήφανος για τον τώρα σύζυγό μου».

Για την τεκνοθεσία και το φύλο των παιδιών που είχε προκαλέσει θόρυβο σε προηγούμενη συνέντευξη (ότι θα υιοθετήσει αγόρια) απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα, ήταν μια αυθόρμητη απάντηση σε μια χαλαρή εκπομπή, ούτε καν πολιτική εκπομπή. Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντησή μου και σ’ αυτό τον κόσμο ζητώ συγγνώμη. Προφανώς δεν ήταν η πρόθεσή μου. Και θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα στη ζωή μας. Ανεξαρτήτως φύλου».

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook