Πρώτοι σε σταυρούς στους Δήμους του Ν.Ηρακλείου.

68

Συνεχίζεται σε όλους τους δήμους η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης στα πρόσωπα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Π.Ε. Ηρακλείου

Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων

Ο συνδυασμός του Μανώλη Κοκοσάλη καταλαμβάνει, βάσει των στοιχείων του ΥΠ.ΕΣ. 19 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο, η παράταξη της Χρυσούλας Γιαννιδάκη 4 και η Λαϊκή Συσπείρωση του Γιώργου Γενετζάκη 2.

Πάνω από 1000 σταυρούς “πιάνουν” ο Μάμας Σφακιανάκης και ο Γιώργος Κριτσωτάκης από το συνδυασμό του Μ.Κοκοσάλη και ακολουθούν ο Ηλίας Επιτροπάκης, η Χαρά Γενειατάκη-Φωτοπούλου και ο Γιάννης Ντουράκης. Από τον συνδυασμό της κ.Γιαννιδάκη πρώτοι κόβουν το νήμα ο Ζεβεδαίος Ανδρουλάκης και Μαρία Πεδιαδίτη, ενώ οι πρώτοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων είναι η Μαίρη Γενετζάκη και ο Γιώργος Σταματάκης.

Δήμος Βιάννου

Λαμβάνουν κάτω από 1000 σταυρούς αλλά κατακτούν την πρωτιά στον Δήμο Βιάννου. Ο λόγος για τον Μ. Κονδυλάκη και τον Πολυχρόνη Λουλάκη από τον συνδυασμό του Παύλου Μπαριτάκη, και τους Κ.Βασιλάκη και Μ.Μανωλάκη από τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Δήμος Γόρτυνας

Τσικνάκης, Κουμιανάκης, Μαυρίδης, Κοκολάκης Λευτέρης, Κογεράκης Νεκτάριος η πρώτη πεντάδα σε ψήφους στο Δήμο Γόρτυνας.

Δήμος Ηρακλείου

 

Σισαμάκης και Γιαλιτάκης από την παράταξη του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού και ο “νεοεισερχόμενος” στα “κοινά”, Στέλιος Κοκοσαλάκης (Κασαούλιος) απαρτίζουν την τριάδα των υποψηφίων που τους “σταύρωσαν” πάνω από 2.000 ψηφοφόροι, με τον Κασαούλιο μάλιστα να πλασάρεται ως αυτή την ώρα δεύτερος, δείχνοντας τη δυναμική που ακουγόταν ότι έχει και τελικά επιβεβαιώνεται.

Δήμος Μαλεβιζίου

Βογιατζή και Πετούσης από την παράταξη Μποκέα και ο Γιάννης Κοτσυφός από την παράταξη Πιτσικάκη συνθέτουν την τριάδα των πρώτων σε ψήφους στο δήμο Μαλεβιζίου, ξεπερνώντας τους 1000 σταυρούς ο καθένας.
Δήμος Μινώα Πεδιάδος

Από την παράταξη του νέου Δημάρχου Βασίλη Κεγκέρογλου προέρχονται και οι τέσσερις που κόβουν το νήμα σε σταυρούς προτίμησης. Η Ιφιγένεια Μπουτιέρου έρχεται πρώτη μέχρι στιγμής, ακολουθεί ο Μιχάλης Σαμωνάκης και κατόπιν ο Μ.Κουρλετάκης (Λαγκώνας) και ο Στέφανος Ψυλλάκης.

Δήμος Φαιστού

 

Ο Γιάννης Φασομυτάκης οδεύει προς τον “τερματισμό” πρώτος σε ψήφους και ακολουθούν η Βασιλεία Αρμουτάκη – Ροδουσάκη, ο Μ.Ορφανουδάκης και ο Μ.Καργάκης (Κούνελος), από την παράταξη του Δημάρχου Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Δήμος Χερσονήσου

Από το συνδυασμό του Γιάννη Σέγκου είναι η τριάδα που έρχεται πρώτη σε ψήφους στο Δήμο Χερσονήσου: Κ. Ζαχαριουδάκης, Σπ. Κατσαμποξάκης και Μ.Καλαϊτζάκης.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook