Με την ευλογία του αρχιεπισκόπου ξεκινά την εβδομάδα του ο Σταύρος Στεφανάκης .

15

Με την ευχή  και την ευλογία του αρχιεπισκόπου Κρήτης ξεκινάει την εβδομάδα του ο Σταύρος Στεφανάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με το συνδυασμό του Μιχάλη Καραμαλάκη ¨Ηράκλειο η πόλη μας¨.

Η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και τον Σταύρο Στεφανάκη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ιεράς αρχιεπισκοπής Κρήτης, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού προς το πρόσωπο του του σεβασμιότατο,  κατά κοινή ομολογία αγαπητού ιεράρχη, από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ηρακλείου, Σταύρο Στεφανάκη, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης οκτωβρίου.

Ο σεβασμιότατος του έδωσε την ευλογία του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία επισημαίνοντας τη σημασία της ανανέωσης του πολιτικού δυναμικού και της αμέριστης εμπιστοσύνης  στους νέους ανθρώπους, με όραμα και αστείρευτη θέληση για εργασία και αυταπάρνηση προς το συνάνθρωπο.

Ο ίδιος ανέφερε σε δική του δημοσίευση  στη σελίδα του στο facebook:

Ήρθα σήμερα να επισκεφτώ τον σεβασμιότατο Ευγένιο το ΄Β, Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, έναν φωτισμένο άνθρωπο και ιεράρχη, όχι μέσα σε πλαίσια εθιμοτυπικά, μα κυρίως ουσιώδη, της από κοινού πορείας και συνύπαρξης κληρικών και λαϊκών.

Θέλοντας να εκφράσω την αμέριστη εκτίμηση και το σεβασμό μου για αυτά που προσφέρει στον τόπο μας, μα κυρίως για αυτό που είναι, με ευπροσηγορία,  αγαθότητα, πηγαίο και ασίγαστο χιούμορ, για όλους εμάς πρεσβεύει τον ¨ποιμένα¨ που καθοδηγεί με ασφάλεια το ποίμνιο του. Τον παρηγορητή  μιας ευάλωτης χρονικής περιόδου τόσο στον ψυχισμό, όσο και στην πρακτικότητα της καθημερινότητας. Μετά από μία αέναη πανδημία και τα κατάλοιπα της, τη γεμάτη κινδύνους, ορατούς και αόρατους για όλους μας, εν όψη της επόμενης πενταετίας τίποτε δε πρέπει να χαθεί, κυρίως η ενότητα, γιατί μόνο το μαζί προχωράει και ευαρεστεί το όλων. Μόνο η συμπόρευση με γνώμονα το κοινό καλό είναι έργο πρόσφορο και θεάρεστο.   

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook