Γιατί ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα της Αθήνας δεν θέλουν τον Καραμαλάκη;

7979
Όσο περισσότερο «περπατάμε» αυτή την προεκλογική περίοδο σε επίπεδο Δήμου Ηρακλείου, προκύπτουν παράλληλα και κάποια ασφαλή και άκρως επιβεβαιωμένα συμπεράσματα, όπως και ερωτήματα, για τα οποία δεν είναι δύσκολο κάποιος να δώσει απαντήσεις. 

 
«Φως… φανάρι» που λέει και ο σοφός λαός για τους στόχους εκείνων που κρύβονται πίσω από κακόβουλα – με το αζημίωτο φυσικά η δημοσίευση τους – σχόλια. Πιο ξεκάθαρο τοπίο, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να υπάρξει και γύρω από τους… εμπνευστές της προπαγανδιστικής αυτής τακτικής. Για να τα βάλουμε τα πράγματα στη σωστή σειρά και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι θέτουμε το εξής ερώτημα:
 
Γιατί άραγε κάποια ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα της Αθήνας ενοχλούνται με την υποψηφιότητα Καραμαλάκη;
Δε θέλει και πολλή σκέψη για να καταλάβουμε ότι ο Καραμαλάκης τους χαλάει τη… σούπα και τις συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» που ήδη έχουν συναφθεί για την επόμενη μέρα στο Δήμο.
Δε χρειάζεται να είναι κάποιος Καθηγητής Πανεπιστημίου για να καταλάβει σε απλή γλώσσα, ότι στην περίπτωση που ο Καραμαλάκης εκλεγεί, όλα αυτά θα πάνε… περίπατο. 
 
Με αρθρογραφία  και στημένες αναφορές, επιχειρούν να αμαυρώσουν την προσπάθεια ενός ανθρώπου που πάντα ξεχώριζε για το ήθος, την εντιμότητα και την εργατικότητά του. 
 
Και για να γίνουμε ακόμα πιο συγκεκριμένοι. Πίσω από όλα αυτά φέρεται να κρύβεται – του αρέσει το κρυφτό του συγκεκριμένου – ένας πολιτικός «Παραγοντίσκος» της Κρήτης που θέλει απλά να παίξει «μπαλίτσα» σ΄ένα γήπεδο που τον έχουμε συνηθίσει να βάζει μόνο αυτογκόλ!
Ως γνωστός μετρ του παρασκηνίου επιχειρεί να διασώσει συμφέροντα που τον αφορούν προσωπικά και όχι να λευτερώσει από τη στασιμότητα και την ανυπαρξία το Δήμο Ηρακλείου.
Η πρακτική πάνω στην οποία έχει στήσει την εφήμερη καριέρα του θα καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα και θα εκτεθεί και αυτή τη φορά.
 

Άλλωστε δέκα… αράδες σε μία πληρωμένη στήλη με φόντο συμφέροντα – οι ιδιοκτήτες των οποίων βρίσκονται σε… πανικό – δεν είναι ικανές να εκλέξουν Δήμαρχο. 

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook