Μοιράζει την ίδια θέση στους υποψηφίους του !

2406
Σε μία προεκλογική περίοδο, όπως λέει και ο σοφός λαός, όλα μπορούν να γίνουν και να ειπωθούν, αλλά όλα την ίδια στιγμή έχουν και ένα όριο, ειδικά όταν θέλεις να πρεσβεύεις το νέο και… άφθαρτο. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός ή έχει ασθενή μνήμη ή στην… «κάψα» του να κλείσει τάχα μεγάλα ονόματα από το «αυτοδιοικητικό παρελθόν» φέρεται να προχωρά σε ατοπήματα εκθέτοντας την ίδια την παράταξη του.
Ποιος ο λόγος λοιπόν που σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκληθεί σάλος στο εσωτερικό της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη»; Ο Καλοκαιρινός φημολογείται ότι έχει τάξει σε 2 και 3 υποψηφίους του συνδυασμού του την ίδια θέση ! Και αυτό φέρεται να έχει συμβεί κατ’ επανάληψη.  Απίστευτο και όμως αληθινό αν κάτι τέτοιο συμβαίνει ! Γιατί αν πράγματι αυτό συμβαίνει έχουμε να κάνουμε με πρακτικές από το βαθύ παρελθόν, της εποχής του Μαυρογιαλούρου, που απέχουν κατά πολύ από τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής που διανύουμε.
Αλήθεια, εδώ προκύπτει ένα ακόμα ερώτημα. Αν ένας υποψήφιος Δήμαρχος -γενικά μιλάμε ερωτήματα θέτουμε- φτάνει στο σημείο να μην σέβεται ούτε τους ίδιους τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται και τον ακολουθούν ως υποψήφιοι στην εκλογική μάχη του Οκτώβρη, πως θα αντιμετωπίσει άραγε τους δημότες την επομένη των εκλογών;
Θα επανέλθουμε…

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook