Παράδειγμα προς μίμηση η οικογένεια Λεμπιδάκη!

56

Μια πόλη συγκινητική ανάρτηση  ανέβασε στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης ο Διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής του Παγνη κο Μανόλης Προκοπάκης θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει την εκτίμηση του και την ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Λεμπιδάκη και στην Εταιρεία πλαστικά Κρήτης.

Εκεί που η πολιτεία αδυνατεί να βοηθήσει έρχεται ο ευαισθητοποιημένους πολίτης και παρέχει στην κοινωνία και στον τόπο του ,αυτό που έχει ανάγκη και χρειάζεται!

Παραδείγματα προς μίμηση όπως αναφέρει ο κο Προκοπάκης!

Η ανάρτηση του Ιατρού κο Προκοπάκη:

“Ως διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής του ΠαΓΝΗ, αισθάνομαι την υποχρέωση εκ μέρους του ιατρικού προσωπικού της κλινικής μας να αποτείνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Λεμπιδάκη. Στους δύσκολους καιρούς που διάγουμε, η οικογένεια Λεμπιδάκη και τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ προέβησαν προς εμάς, σε δωρεά εξειδικευμένου σετ ιατρικών εργαλείων για την ενδοσκοπική χειρουργική των παραρρινίων κόλπων και της βάσης κρανίου, αξίας 30000 ευρώ. Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί τεράστια αρωγή στο κλινικό μας έργο και εντάσσεται στα πλαίσια της συνεχούς προσφοράς της οικογένειας Λεμπιδάκη στον λαό της Κρήτης. Πέρα όμως από την αξία της πράξης ως πράξη, εκλαμβάνουμε την ενέργεια αυτή ως κατάθεση εμπιστοσύνης στο έργο μας και παράδειγμα προς μίμηση.”

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook