Λ. Αυγενάκης: “Το ποιοτικό αποτέλεσμα επιχειρήσεων, όπως ο Όμιλος Εταιρειών “Καράτζης Α.Ε.” δίνει δύναμη στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για μια Παραγωγική Ελλάδα”

7

Στο εργοστάσιο του Ομίλου Εταιρειών “Καράτζης Α.Ε.” στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου βρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.


Ο κ. Αυγενάκης εκθείασε την πορεία, τη λειτουργία και το εργασιακό περιβάλλον της εταιρίας, χαρακτηρίζοντας τους εργαζόμενούς της ως “σημείο αναφοράς” και “πυλώνα” της, αποτελώντας βασικό παράγοντα για τα επιτεύγματα του παρελθόντος, αλλά και εγγύηση για το μέλλον.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πορεία της οικονομίας της χώρας, αλλά και το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία με ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική για τη βιομηχανία και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, που θα αναβαθμίσει την οικονομία της χώρας συνολικά.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/pfbid02bZV1HsRcWjDGiKzzrjLFEMeFoPcwJ7VWxBbiNqcKGcSBhe5AHVm8vwdtEfdQkybJl

“ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Μια εξαιρετικά παραγωγική συνάντηση είχα με τη διοίκηση και τους εργαζομένους στο εργοστάσιο του Ομίλου Εταιρειών “Καράτζης Α.Ε.”, μιας ιστορικής επιχείρησης της περιοχής μας που πρωτοπορεί στην κατασκευή διχτυού για τη συσκευασία των προϊόντων.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αντώνη Καράτζη, επικεφαλής του ομίλου εταιριών “Καράτζης Α.Ε.” για το άριστο εργασιακό περιβάλλον, που έχει οικοδομήσει. Σημείο αναφοράς και πυλώνας του Ομίλου, οι εργαζόμενοί του, καθώς αποτελούν βασικό παράγοντα για τα επιτεύγματα του παρελθόντος, αλλά και εγγύηση για το μέλλον της εταιρείας.
Η αρμονική συνεργασία και το ποιοτικό αποτέλεσμα επιχειρήσεων, όπως η εταιρεία αυτή, ενθαρρύνουν και δίνουν δύναμη στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να έχουμε την επόμενη τετραετία μια Παραγωγική Ελλάδα.
Ήδη ενισχύσαμε τις επενδύσεις και τις εξαγωγές των αγαθών μας, ξεπερνώντας προηγμένες χώρες, όπως η Ισπανία και η Γαλλία. Έχουμε ιστορικό υψηλό στις εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών ύψους 55 δισ. ευρώ.
Και συνεχίζουμε δυναμικά, σχεδιάζοντας μια ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική για τη βιομηχανία και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, που θα αναβαθμίσει την οικονομία μας συνολικά.
Η Ελλάδα μας αλλάζει!
Σταθερά, μπροστά!”

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook