Και άλλη υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει υπόνοιες για την υπόθεση Γεωργούλη: «Καταδικάζουμε… αλλά αν είναι στημένο;»

4

Δεύτερη παραφωνία από υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση με την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη έρχεται στη δημοσιότητα, με την Αναστασία Γαϊταρτζή να ανεβάζει στα socila media ανάρτηση αφήνοντας υπόνοιες ότι μπορεί η υπόθεση να είναι στημένη.

Στην ανάρτησή της η Αναστασία Γαϊταρτζή, η οποία είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, έγραψε: «Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές…? Τότε??».

Σάλος μετά την ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη

Πρόκειται για τη δεύτερη γυναίκα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που θέτει υποψηφιότητα στις εκλογές της 21ης Μαΐου και δείχνει να καλύπτει τον Αλέξη Γεωργούλη, στρέφοντας τα βέλη προς τους πολιτικούς αντιπάλους.
Σημειώνεται πως χθες προκλήθηκε σάλος μετά την ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, υποψήφιας βουλευτού με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε αναπαραγάγει χυδαίο πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» για τη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, γράφοντας και «συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις και την κατακραυγή ζήτησε συγγνώμη και κατέβασε την ανάρτηση.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΝΔ: «Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχε τεθεί εκτός ψηφοδελτίων»

Σε ανακοίνωσή της σήμερα η ΝΔ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την απαράδεκτη ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, αλλά και της Αναστασίας Γαϊταρτζή.

«Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό Τύπο!

Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει “στημένο γεγονός”. Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook