Ο Ρ.Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ βραβεύτηκε για την προσφορά του στην ημερίδα Εθελοντισμός & Αθλητισμός – Κοινωνία Ενεργών Πολιτών από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

6
Την Παρασκευή 07-04-23 και ώρα 16.00-22.00, στο Aquila ATLANTIS HOTEL στην Αίθουσα Μίνως έλαβε χώρα εκδήλωση υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού με θέμα : Εθελοντισμός & Αθλητισμός – Κοινωνία Ενεργών Πολιτών.
Την Ημερίδα συνδιοργάνωσαν η Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, σε συνεργασία με Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Πρόσκοποι Ηρακλείου), Εταιρεία Alzheimer Ηρακλείου Κρήτης «Αλληλεγγύη», Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου, Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα» και Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου, με την ενεργό συμμετοχή ακόμη 22 εθελοντικών και κοινωνικών δομών του νομού Ηρακλείου και της Κρήτης

Σ’ αυτή την εκδήλωση ο όμιλος Ρ.Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ συμμετείχε και εκπροσωπήθηκε από την  προ Προέδρο του Ομίλου κα Πόπη Πατεργιανάκη.

Η κα Πόπη Πατεργιανάκη παρουσίασε στην ομιλία της όλες τις δράσεις του Ομίλου και την μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία του.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook