ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ DRIFT Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΥ

4
Στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, που ξεκίνησε από το Ηράκλειο, παραβρέθηκε το σαββατοκύριακο ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκης, επαναλαμβάνοντας ότι στηρίζεται ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σε όλες του τις μορφές.
Το 2023, άλλωστε, αποτελεί έτος εορτασμών για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη χώρα μας, καθώς ο εθνικός μας αγώνας, το EKO Ράλλυ Ακρόπολις, γιορτάζει τα 70 του χρόνια σε διεθνή καλεντάρια αγώνων.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην αρτιότατη διεξαγωγή, που πλήθος κόσμου απόλαυσε:
Τον οικοδεσπότη της διοργάνωσης, τον Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, το σωματείο που διοργάνωσε τον αγώνα, τον Αγωνιστικό Σύλλογο Ηρακλείου, την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, την Περιφέρεια Κρήτης και βέβαια τους χορηγούς, που στηρίζουν το μηχανοκίνητο αθλητισμό στον τόπο μας.
Εδώ η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/pfbid02P4qsd14cVVC2HatxHHkACMFPohE8GDEitzoxw6yXw8JwMjiSsAX2i4m8GkKgoN1Cl

“ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRIFT

Ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift ξεκίνησε από το Ηράκλειο, με πλήθος κόσμου να απολαμβάνει το θέαμα και τα εντυπωσιακά περάσματα των αυτοκινήτων!

Πιστεύουμε βαθύτατα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και σε όλες του τις μορφές!
Το 2023 αποτελεί έτος εορτασμών για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη χώρα μας, μιας και ο εθνικός μας αγώνας, το EKO Ράλλυ Ακρόπολις γιορτάζει τα 70 του χρόνια σε διεθνή καλεντάρια αγώνων.

Οφείλουμε ένα ευχαριστώ στον οικοδεσπότη της διοργάνωσης, τον Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, στο σωματείο που διοργανώνει τον αγώνα, τον Αγωνιστικό Σύλλογο Ηρακλείου, την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, την Περιφέρεια Κρήτης και βέβαια τους χορηγούς που στηρίζουν το μηχανοκίνητο αθλητισμό στον τόπο μας”.​

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook