Θεατρική παράσταση «Ο Γιατρός ο Κάστορας των Δοντιών ο Μάστορας» στο πλαίσιο εορτασμού  της “Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας”. Οργάνωση Περιφέρεια Κρήτης με ελεύθερη είσοδο

10

Στο πλαίσιο εορτασμού  της “Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας” στις 20 Μαρτίου, ξεκινά ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων σε παραγωγή της Περιφέρειας Κρήτης με τίτλο «Ο Γιατρός ο Κάστορας των Δοντιών ο Μάστορας».

Η παράσταση σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Λουδιανού βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό παραμύθι της συγγραφέως Ειρήνης Ανδρουλάκη και κεντρικό μήνυμα έχει την πρόληψη για τη στοματική υγεία. Ο προγραμματισμός των παραστάσεων γίνεται σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη πόλη του Ηρακλείου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού και πρόληψης Γιώργος Πιτσούλης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με παιδαγωγικό τρόπο να προσεγγίζουμε για θέματα πρόληψης τα παιδιά. Οι προγραμματισμένες παραστάσεις έχουν αγκαλιαστεί τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της παραγωγής για τη συνεργασία».

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 21 Μαρτίου στις 17:30 – 18:30 και στις 19:00 – 20:00, στον κινηματογράφο «Αστόρια». Η είσοδος για μικρούς και μεγάλους θα είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για την παράσταση.

Συντελεστές Παράστασης:

Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης

Ηθοποιοί: Νικολέτα Δάφνου , Κυριάκος Κορογιάννης , Θανάσης Νιπυράκης , Ελένη Χανιωτάκη

Σκηνοθεσία-Διασκευή παραμυθιού: Κατερίνα Λουδιανού

Παραμύθι: Ειρήνη Ανδρουλάκη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Νικολέτα Δάφνου

Σκηνικά : Αγνή Στασινού

Ζωγραφικά μέρη: Πέρη Καμαρίτη

Κουστούμια: Κατερίνα Μπαρμπαδάκη

Μάσκες : Λευκή Καραψιά

Βίντεο – Animation : Λευτέρης Τσίτας

Φωτισμοί : Αντώνης Αλεξάκης

 

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook