Ο Ηρόδοτος πάει σε άλλο επίπεδο!

362

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, μετά από τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, προχωρούν σε μια σειρά από επενδυτικές εργασίες, που περιλαμβάνει τόσο το «Γ. Σκουρέλλος», το περιβάλλον χώρο των εγκαταστάσεων της ομάδας, αλλά και στη δημιουργία γηπέδου τένις και βόλεϊ και την κατασκευή ενός γυμναστηρίου.

Ο Ηρόδοτος αλλάζει επίπεδο, με την χρήσιμη αρωγή της Πολιτείας, την Περιφέρειας Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου να στέκονται δίπλα σε αυτή τη προσπάθεια εξέλιξης του ιστορικού συλλόγου.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει με το «Γιάννης Σκουρέλλος».

 

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα αθλητικό κέντρο στη Νέα Αλικαρνασσό, που πέρα του ποδοσφαίρου θα περιλαμβάνει και άλλα αθλήματα, όπως το τένις και βόλεϊ, με τον Ηρόδοτο να εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα. Το πλάνο κατασκευής και ολοκλήρωσης όλων των επενδυτικών εργασιών έχει τεθεί από τη διοίκηση στις 30 Δεκεμβρίου του 2023.

Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους φορείς, που στάθηκαν αρωγοί σε μια σημαντική ενέργεια για το μέλλον τόσο του Ηροδότου, όσο και της πόλης μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου (ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ), ο πρόεδρος κ. Λημναίος Εμμανουήλ και ο Γενικός Διευθυντής κ. Σωκιανός Στέλιος, είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουν και να ανακοινώσουν στον κόσμο της Αλικαρνασσού, ότι είχαν υποσχεθεί και δεσμευτεί το περασμένο καλοκαίρι στη γενική συνέλευση της ομάδας, το κάνουν πράξη και έργο!

1) Ένταξη και επικαιροποίηση του συλλόγου στο μητρώο της ΓΓΑ
2) Άμεση αδειοδότηση όλων των εγκαταστάσεων του Σταδίου Νέας Αλικαρνασσού
3) Ανακατασκευή-ανάπλαση του βοηθητικού γηπέδου «Ιωάννης Σκουρέλλος» με χλοοτάπητα νέας γενιάς
4) Κατασκευή δύο νέων μικρών βοηθητικών γηπέδων για τις προπονήσεις της ακαδημίας και της σχολής τερματοφυλάκων
5) Ανακαίνιση κυλικείου με δύο νέους χώρους καφέ
6) Αδειοδότηση και κατασκευή δύο νέων σκέπαστρων, αριστερής και δεξιάς κερκίδας του γηπέδου.
7) Κατασκευή δύο νέων γηπέδων ΤΕΝΙΣ και ΒΟΛΕΙ
8) Κατασκευή ενός γυμναστηρίου για να γυμνάζονται οι αθλητές της Νέας Αλικαρνασσού

Σε όλα αυτά, είναι δίπλα μας, έμπρακτα, με πράξεις αλλά και χρηματοδοτήσεις, ο Υπουργός μας Λευτέρης Αυγενάκης, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Πλάνο κατασκευής και ολοκλήρωσης των παραπάνω έργων, έχει τεθεί από τη διοίκηση η 30η Δεκεμβρίου 2023».

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook