ΤΟΝ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕ Ο ΟΑΑ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

20
Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, τίμησε ο Όμιλος Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών «Ηράκλειο» στην εξαιρετική ετήσια εκδήλωσή του, με τη βράβευση των αθλητριών και αθλητών του, που διακρίθηκαν το 2022 και την κοπή της πίτας του.
“Ευχαριστώ βαθιά για τα θερμά λόγια και την ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπό μου”, δήλωσε ο κ. Αυγενάκης, εξαίροντας τον ΟΑΑ “Ηράκλειο” ως αθλητική και πολιτιστική «κυψέλη» που εδώ και 95 χρόνια, διδάσκει στα παιδιά τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού διαμορφώνontaw τους χαρακτήρες τους”.
Κι όπως προσέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, “οι γονείς, οι οικογένειες, θα εμπιστεύονται τα παιδιά τους κι άλλα… 95 χρόνια, καθώς ο σύλλογος το αξίζει και αναπτύσσεται συνεχώς”.
Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια για τη μικρή μετακίνηση των 4 γηπέδων τένις στα Τείχη, που εξασφαλίζει τη μεγάλη συνέχεια της πολλαπλής προσφοράς του ΟΑΑ «Ηράκλειο» στην τοπική κοινωνία και επισήμανε ακόμα πως:
“είναι πολύ συγκινητικό να αναγνωρίζονται ευρύτατα οι καθημερινές μας προσπάθειες, σχεδόν 4 χρόνια τώρα, προκειμένου να στηριχθεί και να αναπτυχθεί το κύτταρο, η βάση του ελληνικού αθλητισμού, που είναι τα ερασιτεχνικά σωματεία και οι αθλητές τους. Η νέα μας γενιά και το καλύτερο μέλλον της!
Να μνημονεύεται το πλούσιο νομοθετικό μας έργο. Να επικροτείται το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, που έφερε τη διαφάνεια, την τάξη και τη νοικοκυροσύνη. Να αναγνωρίζονται οι πρώτες Εθνικές Εγκαταστάσεις Παράκτιων Αθλημάτων, το Karteros Beach Sports Center και τα οφέλη του στον τόπο μας και στη χώρα ολόκληρη”.

Εδώ η σχετική ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

“ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών «Ηράκλειο» και τη βράβευση των αθλητριών και αθλητών του, που διακρίθηκαν το 2022.

Εξαιρετική εκδήλωση και πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, Μιχάλη Δελάκη και τα μέλη της διοίκησης, αλλά και σε όλη την αθλητική οικογένεια του συλλόγου με τα πέντε αθλήματα (τένις, πινγκ πονγκ, σκουός, μπάσκετ και σκάκι) και τους εκατοντάδες αθλητές.

Οι γονείς τους, οι οικογένειες, εμπιστεύονται αυτή την αθλητική και πολιτιστική «κυψέλη» εδώ και 95 χρόνια, για να διδάξει στα παιδιά τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού και να διαμορφώσει τους χαρακτήρες τους.
Και θα τους εμπιστεύονται κι άλλα… 95, καθώς αναπτύσσονται με τη βοήθεια όλων μας. Είμαστε συνεχώς δίπλα τους, διότι το αξίζουν!

Συνεργαστήκαμε αρμονικά με τον Δήμο και την Περιφέρεια, για τη μικρή μετακίνηση των 4 γηπέδων τένις στα Τείχη, που εξασφαλίζει τη μεγάλη συνέχεια της πολλαπλής προσφοράς του ΟΑΑ «Ηράκλειο» στην τοπική κοινωνία.
Και δεν σταματάμε εδώ. Θα υλοποιήσουμε κι όσα σχεδιάζουμε με νέες υποδομές στον Καρτερό για περαιτέρω ενίσχυση αθλημάτων!

Ευχαριστώ βαθιά για τα θερμά λόγια και την ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπό μου!
Είναι πολύ συγκινητικό να αναγνωρίζονται ευρύτατα οι καθημερινές μας προσπάθειες, σχεδόν 4 χρόνια τώρα, προκειμένου να στηριχθεί και να αναπτυχθεί το κύτταρο, η βάση του ελληνικού αθλητισμού, που είναι τα ερασιτεχνικά σωματεία και οι αθλητές τους. Η νέα μας γενιά και το καλύτερο μέλλον της!
Να μνημονεύεται το πλούσιο νομοθετικό μας έργο. Να επικροτείται το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, που έφερε τη διαφάνεια, την τάξη και τη νοικοκυροσύνη. Να αναγνωρίζονται οι πρώτες Εθνικές Εγκαταστάσεις Παράκτιων Αθλημάτων, το Karteros Beach Sports Center και τα οφέλη του στον τόπο μας και στη χώρα ολόκληρη.

Εργαστήκαμε με συνέπεια, πέτυχαμε τα «αυτονόητα», που θα έπρεπε να έχουν γίνει πολλά χρόνια πριν, παράγουμε απτό έργο και θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά, εξελίσσοντας την μεταρρύθμιση στο αθλητικό οικοδόμημα. Όλοι μαζί!

Ο αθλητισμός μας αλλάζει! Πηγαίνει ψηλότερα!
Η Ελλάδα αλλάζει, προκόβει σταθερά, πηγαίνει μπροστά!”.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook