Ο γνωστός μαραθωνοδρόμος και ηθοποιός Κώστας Μανιουδάκης στο Karteros Run μαζί με τις μαντινάδες του

9

Ο Κώστας Μανιουδάκης από τον Ζαρό ανακάλυψε αργά το τρέξιμο, σε μεγάλη ηλικία.

Πνιγμένος στα χαρτιά και στους υπολογιστές, στην καθημερινότητα της εργασίας του, έψαχνε μια διέξοδο για να εκτονώσει τη συσσωρευμένη ενέργεια που έχουμε όλοι μέσα μας, αλλά ξεγελούμε τον εαυτό μας λέγοντας ότι δεν μας περισσεύει χρόνος για να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό, με την υγεία μας.

Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, οι αρχικές επιλογές του, ικανοποιούσαν, αλλά δεν γέμιζαν απόλυτα τον Κώστα. Μέχρι που ανακάλυψε το τρέξιμο…

Ο Κώστας Μανιουδάκης είναι ένας αφοσιωμένος επαγγελματίας λογιστής, πατέρας, μέλος της ομάδας τέχνης στο θεατρικό εργαστήρι Ζαρού και πλέον αφοσιωμένος δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

Ο Κώστας Μανιουδάκης θα βρεθεί στην εκκίνηση του Karteros Run στις 4 και 5 Μαρτίου στους μεγάλους δρομικούς αγώνες που διοργανώνονται για πρώτη φορά στην περιοχή του Καρτερού, με αφετηρία και τερματισμό το Karteros Beach Sports Center, μια πρώην παραμελημένη και καταπατημένη περιοχή, που έγινε σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό χάρη στις ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Γνωστός για τις μαντινάδες του, ο Κώστας δεν θα μπορούσε παρά να ετοιμάσει άλλη μία με αφορμή το Karteros Run, παρακινώντας όλους εμάς να λάβουμε μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του δρομικού κινήματος:

 

«Τρέχουμε για καλό σκοπό, αυτό μη το ξεχνούμε,

γι’ αυτό, λοιπόν, στον Καρτερό θα πρέπει να βρεθούμε

 

Το Karteros Run συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου (Ο.Λ.Η.), το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.) και την Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», και συγκαταλέγεται σε μία σειρά εκδηλώσεων που διεξάγονται ενόψει της μεγάλης αθλητικής γιορτής των χωρών της Μεσογείου, που θα γίνει το Σεπτέμβριο του 2023.

 

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στους αγώνες γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, www.heraklion23.gr.

 

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή του δρομικού κινήματος!

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook