Εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών του τμήματος “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού” στο Castello City Hotel.

3

Mια εξαιρετικά εποικοδομητική εκπαιδευτική επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι σπουδαστές του τμήματος Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου. Στο πλαίσιο του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Castello City Hotel στις 18 Ιανουαρίου 2023. Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν από τον Διευθυντή του ξενοδοχείου κο Στυλιανό Μπαγκάκη, στην υποδοχή, στη κουζίνα, στο εστιατόριο και στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου οι σπουδαστές υπέβαλαν πλήθος ερωτήσεων αναφορικά με τη λειτουργία και την οργάνωση του ξενοδοχείου.

Οι καθηγητές κ.κ. Αγγελική Καζάνα, Γεώργιος Τριανταφύλλου καθώς και ο διευθυντής του ΔΙΕΚ κ. Μιχαήλ Γραφανάκης που συντονίζει αυτές τις δράσεις, ευχαριστούν θερμά το ξενοδοχείο Castello, τον διευθυντή κο Σ. Μπαγκάκη και το προσωπικό του, για τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στους σπουδαστές και στους καθηγητές του τμήματος.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook