Γεμάτοι εμπειρίες και ενθουσιασμό γύρισε η Κ16 Ηροδότου από την Αθήνα μετά από  τα φιλικά που έδωσε με της αντίστοιχες ομάδες της ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ατρόμητος.

263
Επέστρεψε η Κ16 του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ  αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες μετά από τα φιλικά που έδωσε με της αντίστοιχες ομάδες της ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ατρόμητος.
Με την ΠΑΕ ΑΕΚ αγωνίστηκε  σε 3 35 λεπτά. Στο πρώτο έχασε  2-0 στο δεύτερο 3-0 και στο τρίτο 1-0.
Μετά το τέλος των παιχνιδιών  έγινε  ξενάγηση  στους χώρους του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα από τον  διευθυντής της Ακαδημίας κο. Κυριακίδη Ηλία.

Ο κο Κυριακίδης υποδέχτηκε με θέρμη τους μικρούς αθλητές και τους μίλησε για τους στόχους και τα ιδεώδη που πρέπει να έχει το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.
Αναφέρθηκε επίσης στην προσφυγιά και στον Χαμένο Ελληνισμό της Μικράς Ασίας αφού
ΑΕΚ και ΗΡΟΔΟΤΟΣ έχουν στενές σχέσεις και έντονο το αίσθημα της Καταγωγής , λόγω των Προσφυγικών Ριζών.

 Στο επόμενο φιλικό που ήταν  με την ΠΑΕ ατρόμητος ,  επρόκειτο για  ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και  η Κ16 του Ηροδότου στάθηκε επάξια σε μια πολύ δυνατή και έμπειρη  ομάδα του Ατρόμητου με τελικό σκορ 2-1
Ο προπονητής της Κ16 κο Στεφανής Κώστας αναφέρει χαρακτηριστικά  ότι ειναι αρκετά ευχαριστημένος από την αποστολή και σίγουρα έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστικότητα της ομάδας αναφορικά με τους έμπειρους αυτούς αντιπάλους.

Πριν την αναχώρηση της Ομάδας της Κ16 , όλη η αποστολή μαζί δηλαδή ο υπεύθυνος Ψιμόπουλος Κώστας
και τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η Αντιπρόεδρος Οικονομ. Κουντουράκη Ελένη και  ο Γενικός διευθυντής του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Στέλιος Σωκιανός, επισκέφτηκαν μαζί με τα παιδιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ξεναγήθηκαν στους χώρους και έβγαλαν φωτογραφίες για να θυμούνται αυτή την γεμάτη εμπειρίες αποστολή.

Και στην επόμενη με το καλό!

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook