Πέμπτη, 30 Απριλίου, 2026
Αρχική PEOPLE&STYLE Bραβεύονται Ν.Καράτζη, Γ.Παππάς και Κ.Τσαγκατάκης από το σωματείο Καλλιπάτειρα,παράρτημα Ηρακλείου Κρήτης ,παρουσία...

Bραβεύονται Ν.Καράτζη, Γ.Παππάς και Κ.Τσαγκατάκης από το σωματείο Καλλιπάτειρα,παράρτημα Ηρακλείου Κρήτης ,παρουσία της προέδρου Κατερίνας Παναγοπούλου.

787
Κοινοποίηση :
Παρουσία της προέδρου Κατερίνας Παναγοπούλου, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας που πραγματοποιεί στο Ηράκλειο το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “Kαλλιπάτειρα”,παράρτημα Κρήτης.
Η Εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο στο ΟLYMPIA PALACE υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Η επιχειρηματίας Νανά Καράτζη, ο χειρουργός οφθαλμίατρος Γεώργιος Παππάς και ο πρωταθλητής Ελλάδος ποδηλασίας Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης ,θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα.
Πρόσωπα τα οποία έχουν ξεχωρίσει ο καθένας για τον δικό του λόγο, στην κοινωνία μας.
Παρούσα θα είναι η πρόεδρος του Σωματείου, Κατερίνα Παναγοπούλου όπως προαναφέραμε και η Συντονίστρια του Ηρακλείου, Μαρία Αντωνακάκη.
Τα έσοδα θα διατεθούν στην Μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ.
Πρόκειται για άλλο έναν αξιόλογο σκοπό του Σωματείου, που με τα 80 αξιέπαινα μέλη του, έχει επιδείξει σπουδαίο έργο εδώ και 15 χρόνια.

Μέχρι σήμερα σε τοπικό επίπεδο το σωματείο έχει συμβάλλει  στα εξής:

1) Έχουν παραδοθεί με πλήρη χρηματοδότηση τρία γήπεδα 5Χ5 σε Ανώγεια, Καστέλι και καλό χωριό Πεδιάδος.
2) Έχει χρηματοδοτηθεί η αγορά βαν της κινητής μονάδας μαστογραφίας για την Περιφέρεια Κρήτης.
3) Αγοράστηκαν μηχανοκίνητοι βοηθητικοί γερανοί για παιδιά με τερατογένεση και αναπηρία για το Ίδρυμα Πόμπιας.
4) Επισκέφθηκαν τα χωριά του Δήμου Μαλεβιζίου και με την συμβολή φίλων ιατρών, προσέφεραν εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις, δωρεάν για τους κατοίκους.
5) Πραγματοποίησαν αγορά αναπηρικών αμαξιδίων σε Άτομα με Αναπηρία.
6) Συνεισέφεραν οικονομικά στην χειρουργική επέμβαση παιδιού με κινητικά προβλήματα για την πλήρη αποκατάσταση του.
7) Πραγματοποιήθηκε αγορά  εξοπλισμού για ειδικές αποστολές της ΕΜΑΚ στην Πυροσβεστική Υπηρεσίας Ηρακλείου.
8) Υποστηρίχθηκε οικονομικά η διεξαγωγή ιστιοπλοϊκών αγώνων στην πόλη του Ηρακλείου ενώ έγινε και αγορά μικρού ιστιοφόρου Optimus προσφορά στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου.
9) Χρηματοδοτήθηκε πλήρως η αγορά ειδικού διθέσιου ποδηλάτου για άτομα με μερική τύφλωση, για το σωματείο ΑμεΑ Τάλως.
10) Χρηματοδοτήθηκε η προετοιμασία της αθλήτριας Δήμητρας Παντεχάκη για την συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκυο.
11) Αγοράστηκαν και προσφέρθηκαν προσωπικές μικροσυσκευές στα ανήλικα κορίτσια του Ιδρύματος Πόρου.
12) Με παρέμβαση του Σωματείου στις Μινωικές Γραμμές Ηρακλείου, έγινε χρηματοδότηση αξίας 100.000 ευρώ για ιατρικό εξοπλισμό στην ομάδα των γιατρών του Αιγαίου.
13) Τέλος, υποστηρίχθηκαν οικονομικά τα σωματεία: Δικαίωμα στην Ζωή, Ηλιαχτίδα και Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου ,για τον ξενώνα κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού καθώς και το Σπίτι των Αγγέλων.

 

Κοινοποίηση :