ΔΕΗ: Σε ποιους καταναλωτές δίνει «μπόνους» επιστροφής χρημάτων

4
«Μπόνους» προσφέρει στους πελάτες της με ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς η ΔΕΗ εφόσον διακανονίσουν τις οφειλές τους και καταβάλλουν προκαταβολή μέχρι και 10 Νοεμβρίου.

Κάτι παραπάνω από έναν μήνα έχουν οι πελάτες ΔΕΗ με ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς για να διακανονίσουν τις οφειλές τους. Η προθεσμία είναι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, οπότε είναι και η καταληκτική ημερομηνία που θα μπορείτε να πληρώσετε την προκαταβολή.

Το συγκεκριμένο ποσό της προκαταβολής είναι και αυτό που στο τέλος της αποπληρωμής θα δοθεί στους καταναλωτές ως επιστροφή χρημάτων. Πρόκειται για ένα «μπόνους» από τη ΔΕΗ, σε μια προσπάθεια να ρυθμιστούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εταιρεία.

Ειδικότερα μέχρι τις 10 Νοεμβρίου δίνεται επιπλέον η δυνατότητα στους καταναλωτές που χρωστούν χρήματα στην εταιρεία να ενταχθούν σε ένα νέο πρόγραμ

μα διακανονισμού έξι δόσεων, λαμβάνοντας ως επιβράβευση την επιστροφή της προκαταβολής κατά την εξόφληση του διακανονισμού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή από 500 έως και 3.000 ευρώ και η προκαταβολή εξαρτάται από το ύψος της οφειλής.

Τα ποσά που θα πάρετε είναι τα εξής:

Για 500 μέχρι 1.000 ευρώ: Επιστροφή χρημάτων 50 ευρώ
Για 1.000 μέχρι 2.000 ευρώ: Επιστροφή χρημάτων 100 ευρώ
Για 2.000 μέχρι 3.000 ευρώ: Επιστροφή χρημάτων 200 ευρώ

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook