Στην Κρήτη ο Πρωθυπουργός, ευρωβουλευτές της ΝΔ και προσωπικότητες του ΕΛΚ

50
epaselect epa07627486 European Commission presidency candidate, German Manfred Weber of the European People's Party (EPP) gives a press conference after an EPP group meeting to elect the group vice-chairs, at the European Parliament in Brussels, Belgium, 05 June 2019. EPA/STEPHANIE LECOCQ

Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Χερσόνησο, από τις 27 ως τις 30 Σεπτεμβρίου

Συνάντηση … κορυφής, το τριήμερο 27-30 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη, όπου – όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive – θα βρίσκονται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ και κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την ετήσια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα διεξαχθεί στη Χερσόνησο.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός, που όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Μανώλης Κεφαλογιάννης “φέτος διοργανώνεται στην Ελλάδα σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα μας λόγω και της κλιμακούμενης επιθετικής ρητορικής της Τουρκίας”.

Τη συνάντηση και τις συζητήσεις του ΕΛΚ στην Κρήτη θα ανοίξουν με ομιλίες τους την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook