Πέμπτη, 30 Απριλίου, 2026
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Τέσσερις φορές μέσα σε λίγες ώρες προσπάθησε να αυτοκτονήσει 29χρονη στο Ρέθυμνο

Τέσσερις φορές μέσα σε λίγες ώρες προσπάθησε να αυτοκτονήσει 29χρονη στο Ρέθυμνο

7
Κοινοποίηση :
Μια νεαρή κοπέλα στο Ρέθυμνο νοσηλευεται έπειτα από τέσσερις – ευτυχώς ανεπιτυχείς – προσπάθειες να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, νωρίς σήμερα το πρωί η νεαρή βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο διαμέρισμά της στην πόλη του Ρεθύμνου, έχοντας καταναλώσει ποσότητα χαπιών.

Η 29χρονη είχε επιχειρήσει αρχικά να αυτοκτονήσει με χάπια, δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από ύψος στο κενό.

Και η δεύτερη απόπειρα ήταν αποτυχημένη με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Την τέταρτη φορά κατανάλωσε και πάλι χάπια.

Άμεσα η αδερφή της – που την βρήκε στο σπίτι – ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ενώ πλέον η 29χρονη νοσηλεύεται στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου, όπου αναμένεται να υποβληθεί και σε ψυχιατρική εξέταση.

Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/
Κοινοποίηση :