ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΟΥΝΑΒΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

3

Αποκαταστάθηκε στις 26 Ιουλίου 2022, η κυκλοφορία στον Κόμβο Κουνάβων του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων Ηρακλείου, ο οποίος παρέμενε κλειστός για δεκαπέντε ημέρες.

Η διακοπή ήταν αναγκαία προκειμένου να γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης διαχωριστικού και παράπλευρου στηθαίου, διαγράμμισης και αντικατάστασης παλαιότερου οδοστρώματος, αμφίπλευρα της γέφυρας του κόμβου.

Οι εργασίες εκτελέστηκαν εντατικά και παραδόθηκε το σημείο στην χρήση των πολιτών ακριβόχρονα. Τούτο ήταν αποτέλεσμα του επιτυχούς συντονισμού εκ μέρους της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης και της κατασκευάστριας εταιρείας.

Τις επόμενες εβδομάδες, θα ολοκληρωθούν οι δευτερεύουσες εργασίες παροχέτευσης ομβρίων υδάτων και δευτερευουσών ασφαλτοστρώσεων, ώστε όλος ο Κόμβος να δοθεί απρόσκοπτα στην κυκλοφορία των πολιτών.

Η ακριβόχρονη αποκατάσταση της κυκλοφορίας ώρα 20.30 της 26ης Ιουλίου, έλαβε υπόψιν την πανήγυρη του Αγίου Παντελεήμονα στους Κουνάβους αλλά και τον επικείμενο τρύγο στην περιοχή. Η διακοπή κυκλοφορίας για έργα,  γίνεται με συστολή και ως έσχατο και αναγκαίο μέτρο σε χρόνους που δεν είναι μονομερώς επιλεγμένοι.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές, για την συνέπεια και την υπομονή, κατά την εκτέλεση του σημαντικού αυτού έργου της Περιφέρειας Κρήτης στον οδικό άξονα Ηράκλειο -Βιάννος.

Υποχρέωσή μας οι γρήγοροι ρυθμοί.

Ηράκλειο, 27 Ιουλίου 2022

Νίκος Κ. Σκουλάς

Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης.

www.nikosskoulas.gr

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook