Η «Super Creta Gas – ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ» Υπερήφανος Χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοβόλλευ –  “EURO FOOTVOLLEY 2022 HERAKLIO”

27

Είμαστε Υπερήφανοι Χορηγοί του “EURO FOOTVOLLEY 2022 HERAKLIO” που θα πραγματοποιηθεί στις 09 & 10/07/2022, στο νέο υπερσύγχρονο ΚARTEROS BEACH SPORTS CENTER, στον Καρτερό Ηρακλείου.

Η Ευρωπαϊκή αυτή διοργάνωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Ηράκλειο Κρήτης από την European Footvolley League και το ΟΑΚΑ, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Ε.Α.Κ.Η.

Με χαρά και τιμή σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Footvolley League 2022, στηρίζοντας την Ελλάδα, που ως χώρα διοργανώτρια συμμετέχει με 4 ομάδες.

Στις ελληνικές ομάδες θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, ο Κώστας Σόμερ και ο Luciano de Souza.

Συμμετέχουν επίσης 12 ομάδες από την Πορτογαλία, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Ζερβία και Ουκρανία.

Πληροφορίες: κ. Marcelo Correa da Costa – Footvolley Greece – τηλ.: 6975401050

 

H επίσημη συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου,  στις 13:00, στο ξενοδοχείο LATO Boutique Hotel (Επιμενίδου 15, Ηράκλειο) παρουσία του  Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου του Ε.Α.Κ.Η., κ. Λευτέρη Ζερβού, του Προέδρου του ΟΑΚΑ, κ Νεκτάριου Βιδάκη και του εκπροσώπου του ΕURO FOOTVOLLEY 2022 HERAKLIO κ. Marcelo Correa da Costa.

 

Καλή Επιτυχία Ελλάδα

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook