Ένα παλάτι στο Πηγιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο!

53

Και το όνομα αυτού CHC Imperial Palace 4*!

Το CHC Imperial Palace είναι ένα νέο, σύγχρονο ξενοδοχείο 4* μόνο για ενήλικες, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2019 στον Πηγιανό Κάμπο Ρεθύμνου.
Αποτελείται από 74 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, διαθέτει πισίνα, εστιατόριο, μπαρ (εσωτερικό και εξωτερικό), fitness corner, εξωτερικό jacuzzi, mini market, εντυπωσιακούς εξωτερικούς χώρους, κήπους, κ.α.
Συνδυάζει την άνεση και την χαλάρωση,  με το προσωπικό του να εστιάζει  στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Το ξενοδοχείο είναι της οικογένειας Βολτυράκη και αποτελεί πραγματικά έναν μικρό θησαυρό στην περιοχή του Ρεθύμνου.
Αν βρεθείς εκεί αμέσως θα νιώσεις την φιλοξενία που παρέχεται απλόχερα έχοντας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε οικογενειακή εστία και όχι σε κάποιο ξενοδοχείο.
Μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου ,την πισίνα , μια βόλτα στον κήπο και να γευτείς όμορφες κρητικές γεύσεις μέσα από την παράδοση και την κρητική κουλτούρα!
Η οικογένεια Βολτυρακη και συγκεκριμένα το CHC Imperial Palace 4*είναι εκεί για σένα και για κάθε επιθυμία σου την περίοδο των διακοπών σου!
Δεν έχεις από το μπεις στο booking και να κλείσεις ένα υπέροχο δωμάτιο για ένα υπέροχο σαββατοκύριακο και όχι μόνο!
Μην αργείς!
Υπέροχο πραγματικά!


Το ENTOSPOLIS.GR συνομίλησε με την κα Ελένη Βολτυράκη, υπεύθυνη Κρατήσεων, αδελφή του Ευάγγελου Βολτυράκη ιδιοκτήτη και  διαχειριστή του ξενοδοχείου.

Address: Palea EO Rethimnou Irakliou, Pigianos Kampos 741 00

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook